Idei în nocturnă- Pagini de Istorie: Istoria pe înțelesul tuturor. Magazin Istoric la 55 de ani de existență . Invitat, Dorin Matei, redactorul șef al revistei Magazin Istoric.
4 January 2022
Expoziția „Ferdinand și Maria. Un destin comun: România Mare”, itinerată la Muzeul Municipiului București
10 January 2022

Izvoare de filosofie – Retrospectiva filosofică a anului 2021

Pentru că, la început de an, filosofii numără cărțile, prima ediția a izvoarelor de filosofie din anul 2022 va fi dedicată, ca de obicei, unei retrospective a activității filosofice din anul precedent. În cele 50 de minute de emisie, vom trece în revistă cărțile, articolele și manifestările academice care au marcat, în diverse moduri, viața noastră intelectuală și cultura reflexivă românească în genere.

Pentru a ne ghida în acest periplu al nostru printre cărți și gânduri, îl vom avea ca invitat pe cunoscutul filosof și eseist Adrian Niță, doctor în filosofie, cercetător științific al Institutului de filosofie și psihologie „Constantin Rădulescu-Motru al Academiei Române și Președinte al Societății Leibniz din România.

Vă așteptăm și pe dvs. să vă alăturați dezbaterii noastre, ca de obicei, vineri, 7 ianuarie, începând cu ora 21.10, pe undele Radio România Cultural sau online pe www.radioromaniacultural.ro .

Realizator: Cornel-Florin Moraru

Conexiuni:

Blog – http://izvoaredefilosofie.blogspot.ro

Pagină de Facebook: https://www.facebook.com/IzvoareDeFilosofie