Dimensiunea științifică a artei: Lucian Muntean – Harta unei picături de apă, ep. 2
1 December 2020
Dimensiunea științifică a artei: Lucian Muntean – Harta unui milimetru pătrat – Forme cristalografice în roci, văzute la microscop, ep. 3
2 December 2020

Știința 360: 1 decembrie 2020 – Cu gândul la azi, despre cum a fost ieri

La mulți ani, nouă, tuturor!

Cu gândul la azi, despre cum a fost ieri, acum 102 ani – cu istoricul, scriitorul şi profesorul Adrian Majuru (https://muzeulbucurestiului.ro/manager.html) director al Muzeului Municipiului Bucureşti (https://muzeulbucurestiului.ro/).

Cu Bogdan Suditu, conferențiar univ. dr. în geografie în Departamentul de Geografie Umană și Economică al Facultății de Geografie a Universității București (https://unibuc.ro/user/bogdan.suditu/), cu Anamaria Iuga (http://www.muzeultaranuluiroman.ro/), cercetător, șefa secției de studii etnologice a Muzeului Țăranului Român, cu prof.univ.dr Octavian Buda, titularul Catedrei Istoria medicinei şi cultură medicală din cadrul UMF ”Carol Davila” din București ( https://umfcd.ro/prof-univ-dr-octavian-ioan-buda/) și nu în ultimul rând, cu dr. Marius Geantă, președintele Centrului pentru Inovație în Medicină, INoMed (www.ino-med.ro).

Și, desigur, cu Mihaela Ghiță, Dimensiunea științifică a artei din emisiune.

#Știința360, o ediție mai specială, astăzi, 1 decembrie 2002.

Realizator Corina Negrea.