Cu Diana Ursan, la ”Născut în România”despre piața de artă contemporană la noi în țară duminică, 13 iunie ora 16,00  
8 June 2021
Născut în România – duminică, 20 iunie 2021, ora 16 – Invitată: Maria Müller, actriță, scriitoare și producătoare de teatru si film, stabilită la New York
16 June 2021

Narcisa Pheres, unul dintre cei mai renumiți creatori de bijuterii din lume, la Născut în România (12 iunie 2021, ora 16.00)

 

Originară din România, Narcisa Pheres  este designer de bijuterii si fondatorul companiei internaționale PHERES. Este expert gemolog recunoscut pe plan mondial, iar revistele Vogue și Vanity Fair au numit-o: „unul dintre cei mai talentați designeri de bijuterii couture din lume”.

Bijuteriile pe care le creează sunt purtate de prințese și sultani și sunt nelipsite de pe covorul roșu la evenimente importante de la Hollywood precum Globurile de Aur, Premiile Grammy, Premiile Oscar sau Met Gala, fiind alese de celebrități precum Madonna, Michelle Obama, Lady Gaga, Rihanna, Kylie Jenner sau Jennifer Lopez. Creatoarea îmbină arta, istoria și influențele interculturale, realizând bijuterii bespoke, creații unicat, cu diamante personal selecționate din toate colțurile lumii.

La Născut în România vorbește despre principiile care stau la baza carierei sale de succes, despre povestea sa de viață, despre ce o inspiră, dar și despre legăturile cu România. Pe 12 iunie, de la ora 16.00. Un interviu de Anamaria Spataru.

Foto din arhiva personala a invitatei.