PORTRET: Elena Alistar Romanescu – medic, pedagog și om politic, singura femeie din Sfatul Țării din Basarabia, militant activ pentru Unirea cu România
27 March 2018
CONFERINŢELE TEATRULUI NAŢIONAL – Aurora Liiceanu susține conferința Inconfortul psihologilor: incertitudini și ezitări
27 March 2018

Programul BRIO – Destinat reducerii depresiei și anxietății

Universitatea de Vest din Timișoara (România) în colaborare cu Universitatea Exeter (Marea Britanie) lansează un nou program revoluţionar de psihoterapie. Programul BRIO reprezintă o modalitate novatoare şi extrem de eficientă de reducere a gândurilor repetitive negative (ruminații și îngrijorări) care a fost elaborată de prof. Edward Watkins. Scopul programului este de a facilita diminuarea simptomelor depresive și anxioase.

Livrarea programului se va face exclusiv online și are o durată de șase săptămâni. Programul BRIO poate fi accesat de către orice persoană care cunoaște limba română și deţine o conexiune la internet.

Ce au de făcut persoanele interesate?

Persoanele care doresc să beneficieze de Programul BRIO se pot înscrie gratuit pe pagina de web a proiectului http://e-cbt.ro Odată înscrise, persoanele vor fi direcționate către chestionarele de screening ce necesită aproximativ 40 min. pentru a fi completate. Vor fi selectate doar persoanele care pot beneficia în mod maximal de acest program. Numărul de locuri nu este limitat, dar perioada de înscriere în program va fi de aproximativ o săptămână.

Informații suplimentare despre Programul BRIO și despre modalitatea de înscriere pot fi găsite pe pagina de web a proiectului (http://e-cbt.ro/program/brio).