Pe 12 iunie, Noaptea Muzeelor revine în spațiul fizic
10 June 2021
#5Rusia – file din natură – expoziție temporară de fotografie
11 June 2021

Recomandări culturale – vineri, 11 iunie 2021

Fusion AIR organizează expoziția care reunește lucrările artiștilor rezidenți în institutele de cercetare. Creațiile sunt prezentate în cel mai nou spațiu expozițional din capitală, /SAC @ MALMAISON.  Expoziția este deschisă până la 3 iulie, de miercuri până vineri între orele 15:00 și 19:00.

 

Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu” susține un concert cu selecțiuni din lucrări semnate de  Jean-Baptiste Lully și Richard Strauss. Ora 19:00, la Ateneul Român.

 

Teatrul Notarra prezintă spectacolul „Martha și George” de Ileana Răducanu. Regia: Filip Ristovski. Ora 19:00, la Sala Horia Lovinescu.

 

 

Filarmonica Botoșani prezintă un concert cu lucrări de Wolfgang Amadeus Mozart. Dirijor: Florin Totan. Solist: Răzvan Dragnea, pian. Ora 18:30, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

 

 

Săptămâna Filmului Suedez se desfășoară  pe canalul de televiziune ComedyEst şi pe platforma Digi online. De la ora 20:00 este difuzat filmul „La Gomera” iar de la ora 22:00, filmul „Unmarried Couples”.

 

 

Pianistului Horia Mihail susține un recital în cadrul Turneului naţional „Pianul Călător. Ora 19:00, la Centrul cultural „Eugen Ionescu”.

 

 

Povești despre vârstă, relații defecte și  singurătate vor fi prezentate în cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar One World Romania, în perioada 11-20 iunie, în cinematografe și centre culturale din București.

 

Colegiul Academic și Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania” din Cluj-Napoca susțin un concert cu creații de Maurice Ravel și Jean Sibelius.

 

Teatrul Național Cluj – Napoca prezintă spectacolul online „Cartoforii”, de Nicolai Vasilievici Gogol. Ora 19:00. Regia: Ionuț Caras. Scenografia: Zsófia Gábor.

 

În cadrul programului „Actori.Sb.online – Daruri Teatrale”, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă spectacolul „Pyram și Thysbe”. Ora 21:00.

 

 

Opera Națională Română din Timișoara prezintă, de la ora 19:00, spectacolul „La Serva Padrona”, de Giuseppe Battista Pergolesi. Conducerea muzicală: Mihnea Ignat, Regia artistică: Silviu Purcărete.