Buletin Cosmic nr. 51
29 November 2019
REConCHILLiant cu Daniela Rei Vișan – Știai că Organizația Mondială a Sănătății definește sănătatea ca pe o stare de BINE fizic, psihic și social?
30 November 2019

Savantgarde #90

UN NOU CREIER // HubPages: Experții medicali au descoperit recent că mai mulți pacienți cărora li s-a făcut transplant de inimă, au moștenit din memoria donatorilor și, implicit, au cunoscut schimbări majore în privința personalității lor, a gusturilor și, mai ales, a memoriei emoționale. Cu alte cuvinte, s-ar putea ca inima chiar să aibă treabă cu ce simțim. În plus, specialiștii vorbesc și de un nou creier, aflat în inimă.

LA PĂSCUT // Engadget: Niște fermieri din Rusia și-au dotat vacile cu căști VR pentru a vedea dacă dau lapte mai mult și mai  bun. În tot cazul, sunt mai fericite în câmp virtual.

DESTINAȚII // Savantgarde: Zilele trecute s-a lansat campania Săptămânile ecoturistice ale României, în care, preț de șapte săptămâni, vor fi prezentate filme despre cele mai spectaculoase, mai frumoase și mai pline de farmec eco-destinații din țară.

Savantgarde este un blog și un smart digest săptămânal de știință și tehnologie, dar nu numai. Un proiect media susținut de Combridge, membru Deutsche Telekom Group.