Ascultă Radio România Cultural Live

Muzeul Municipiului București lansează invitația la Festivalul de muzică balcanică MUSEICORUM

30 Mai 2018, 10:41

Muzeul Municipiului București invită publicul la Festivalul MUSEICORUM, care debutează pe data de 31 mai și se încheie pe data de 9 iunie, după o serie de concerte susținute de artiști consacrați la Palatul Suțu, Casa Filipescu-Cesianu, Muzeul Dr. Nicolae Minovici și Muzeul Theodor Aman.

Fiecare muzeu are muzica lui, întregul Festival MUSEICORIM 2018 are artiști de prestigiu.

Festivalul de muzică balcanică Museicorum 2018, director artistic fiind anul acesta soprana Arlinda Morava, propune o gamă variată de concerte, susţinute în cele patru muzee şi case memoriale din componenţa Muzeul Municipiului Bucureşti, iar organizatorii doresc să ofere spectatorilor și de această dată ocazia de a se întâlni cu ilustre personalităţi ale artei muzicale, dar şi de a se familiariza cu unităţile Muzeului Municipiului Bucureşti.

DEBUT LA FESTIVAL

Albania Cvintet debutează la Museicorum 2018. Are în componența sa artiști îndrăgiți precum Klejda Tare – pian, Lorenc Radovani – vioară, Arian Paço – violă, Gezim Belegu – violoncel, Arben Basha – contrabas. Concertează prima dată în România sub această titulatură, iar membrii săi sunt profesori de la Universitatea de Arte din Tirana. Titulari în specialitățile lor, acești instrumentiști valoroși sunt, în același timp, extrem de apreciați de public. Colaborarea lor în acest cvintet este o contribuție suplimentară la valorificarea potențialului lor interpretativ. Artiștii și-au dovedit pasiunea și angajamentul față de realizări și performanțe de calitate în genul muzicii de cameră. Cu toții au un parcurs lung, presărat cu performanțe deosebite, fiecare cu un repertoriu variat, care se bucură de o mare apreciere din partea publicului albanez și internațional.

PROGRAMUL CONCERTELOR

* JOI, 31 mai 2018, ora 19:00: Concert „Seara artiștilor albanezi” cu Albania Cvintet. Invitată Arlinda Morava – soprană / la Palatul Suțu (Bd. I.C. Brătianu nr.2).

* VINERI, 1 iunie 2018, ora 19:00: Concert „Seara prieteniei” cu Albania Cvintet și soliștii: Alfredo Pascu – tenor, Klejda Tare – pian, Lorenc Radovani – vioară. Invitată Arlinda Morava – soprană / la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei nr. 151)

* SÂMBĂTĂ, 2 iunie 2018, ora 19:00: Concert „Beau Soir” cu Maria Chifu – voce, fagot, Mihaela Pletea – soprană, Olga Podobinschi – pian, Cristina Răducan – flaut (invitat) / la Casa Filipescu-Cesianu

* DUMINICĂ, 3 iunie, ora 19:00: Concert „Periplu în spațiul latin” cu Maria Chifu – fagot, Mihaela Pletea – voce, Olga Podobinschi – pian, Radu Vâlcu – chitară (invitat) / la Muzeul Nicolae Minovici (Str. Dr. Nicolae Minovici nr. 1)

* MARȚI, 5 iunie 2018, ora 19:00: Recital „Seară romantică”, Duo pian - vioară cu Dhurata Lazo și Andreea Ștefănescu / la Palatul Suțu

* MIERCURI, 6 iunie 2018, ora 19.00: Concert „Ritmuri românești” cu Ansamblul coral condus de Andrei Stănculescu / la Muzeul Theodor Aman (Str. C.A. Rosetti nr. 8)

* JOI, 7 iunie 2018, ora 19:00: Concert „Seară tradițională” cu Ansamblul coral condus de Andrei Stănculescu / la Casa Filipescu – Cesianu

* SÂMBĂTĂ, 9 iunie 2018, ora 19:00: Concert „Armonii internaționale” cu Bucharest Ladies Cvintet în concert. Soliști: Arlinda Morava și Alfredo Pascu / la Palatul Suțu.

Mai multe detalii despre artiști și întregul eveniment se regăsesc aici: https://bit.ly/2LB4MB3

Despre concertul de JOI, 31 mai 2018, ora 19:00, inclusiv repertoriul, detalii sunt aici:

https://bit.ly/2LBgiw8

Despre concertul de VINERI, 1 iunie 2018, ora 19:00:

https://bit.ly/2IUb5xY

Despre concertul de SÂMBĂTĂ, 2 iunie 2018, ora 19:00:

https://bit.ly/2IUUZUT

Despre concertul de MARȚI, 5 iunie 2018, ora 19:00:

https://bit.ly/2kx9nIm

Despre concertul de JOI, 7 iunie 2018, ora 19:00:

https://bit.ly/2GXSK0V

Despre concertul de MIERCURI, 6 iunie 2018, ora 19:00:

https://bit.ly/2IS6pbS

Despre concertul de SÂMBĂTĂ, 9 iunie 2018, ora 19:00

https://bit.ly/2skcabm

Link către spotul MUSEICORUM:

https://www.youtube.com/watch?v=aOhT8iMflpw&feature=youtu.be

Intrarea 10 lei. În preţ este inclusă vizitarea expoziţiilor organizate la muzeul ce găzduieşte concertul, în termen de 30 de zile.

Programul Festivalului MUSEICORUM 2018 include piese ale compozitorilor români, albanezi precum și din consacratul repertoriu internațional. Iubitorii de muzică, istorie, arhitectură și artă sunt invitați an de an la acest Festival și devin parte a unei explorări armonioase, a unei fantastice experiențe culturale.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Municipiului București.

Prezentarea artiștilor care vor evolua la

MUSEICORUM 2018

Festival de muzică balcanică

Albania Cvintet - condus de Maestro Lorenc Radovani

Albania Cvintet debutează la Museicorum 2018. Are în componența sa artiști de prestigiu precum Klejda Tare – pian, Lorenc Radovani – vioară, Arian Paço – violă, Gezim Belegu – violoncel, Arben Basha – contrabas. Concertează prima dată în România sub această titulatură, iar membrii săi sunt profesori de la Universitatea de Arte din Tirana. Titulari în specialitățile lor, acești instrumentiști valoroși sunt, în același timp, extrem de îndrăgiți. Colaborarea lor în acest cvintet este o contribuție suplimentară la valorificarea potențialului lor interpretativ. Artiștii și-au dovedit pasiunea și angajamentul față de realizări și performanțe de calitate în genul muzicii de cameră. Cu toții au un parcurs lung, presărat cu performanțe deosebite, fiecare cu un repertoriu variat, care se bucură de o mare apreciere din partea publicului albanez și internațional.

Klejda Tare - pian

Klejda Tare a absolvit studiile universitare și postuniversitare cu distincție la Universitatea de Arte din Tirana unde este, în prezent, profesor de pian. A participat, de asemenea, la mai multe clase de master cu diferiți pianiști din Europa și din SUA.

Ca solistă, a cântat în numeroase recitaluri în Albania și în numeroase țări europene: România - Teatrul Național și Palatul Suțu din București, Polonia - Zielona Gora (cu Bucharest Ladies Ochestra), Italia - la Festivalul Estate Umbria din Assisi, Kosovo - Djakova și Pristina, Macedonia - Bitola. A înregistrat mai multe concerte cu Radio și Televiziunea Albaneză. A fost invitată în 2013 pentru a participa cu orchestra filarmonică din Zielona Gora (Polonia), la deschiderea Festivalului polonez-german unde a interpretat Chopin - Andante Spianato Grand Brillante Polonese și Beethoven - Concert Triple condus de C. Grabowski.

Lorenc Radovani - vioară

Lorenc Radovani, profesor la Departamentul de Interpretare al Universității de Arte din Tirana, este un renumit artist albanez apreciat pentru nivelul artistic. A absolvit vioara la Universitatea de Arte din Tirana în 1984, este cunoscut pentru activitățile sale solo. A interpretat și înregistrat cu diferite orchestre simfonice, colaborând simultan cu mai mulți dirijori și artiști. În plus, a susținut numeroase recitaluri și este membru, dirijor și solist al diferitelor ansambluri de muzică de cameră, în diferite țări. Este câștigător a numeroase premii acordate de instituții de cultură albaneze și internaționale.

Arian Paço - violă

Arian Paçoa absolvit Universitatea de Arte din Tirana în 1981, are o experiență îndelungată ca orchestrant și solist la Teatrul de Operă și Balet din Capitala Albaniei. Din 1988 este profesor la clasa de vioară la Universitatea de Arte din Tirana. A urmat o serie de cursuri de master și de perfecționare cu artiști prestigioși.

Gelim Belegu - violoncel

Gelim Belegu a început, după absolvirea Universității de Arte din Tirana, cariera didactică la aceeași Universitate și, în același timp, s-a dedicat colaborării cu diverse orchestre. Din 1992 lucrează la Orchestra simfonică a Radio Albania. Este unul dintre cei mai activi instrumentiști din viața artistică a țării sale, cântând în multe formații și grupuri de muzică de cameră.

Arben Basha - contrabas

Arben Bashaeste absolvent al Universității de Arte din Tirana în 1987 și, ulterior, a devenit profesor universitar la această instituție de învățământ superior. A urmat cursuri de perfecționare la Conservatorul Superior din Paris și la Conservatorul „N. Piccini" din Bari. Încă de la începutul activității ca profesor de contrabas a fost un participant activ în concerte cu Orchestra Universității, cu orchestra Radio și TV Symphony Orchestra, Orchestra Symphony Opera, Orchestra Simfonică a Universității Bilkent din Ankara, Turcia, precum și în mai multe tipuri de ansambluri muzicale - trio, cvartet, cvintet sau alte grupuri de muzică de cameră.

Dhurata Lazo – pian

Dhurata Lazo s-a născut în Gjirokaster, Albania. A început studiile de pian la 6 ani. Și-a terminat studiile cu cele mai mari onoruri de la Academia de Stat de Arte din Tirana. A absolvit Conservatorul „Giuseppe Verdi" din Milano, Italia sub îndrumarea Maestrului polonez Marian Mika. Deși specializată în Chopin, ea realizează un larg repertoriu, variind de la baroc la muzică contemporană. A cântat în numeroase concerte, inclusiv spectacole de muzică de cameră și cu orchestre simfonice din Albania, și a încântat publicul din Italia, Elveția, Germania, Austria, Franța, Luxemburg, Polonia, Ucraina și Kosovo. A primit aprecieri laudative din partea criticilor pentru interpretarea și promovarea muzicii compozitorilor albanezi și străini.

Gabi Treiber (critic german) a scris: „este un pianist extraordinar care oferă o adevărată plăcere acustică prin tonurile care-ți mângâie sufletul, întotdeauna cu o tehnică admirabilă înaltă... infinită plăcere să asculți".

Arlinda Morava - soprano

Arlinda Morava,soprană,s-a născut în Tirana, Albania, a absolvit Conservatorul „Ciprian Porumbescu” din București și are un masterat în canto de operă în Elveția. Colaborează cu toate tipurile de instituții culturale de stat din România și Albania, este laureată a multor concursuri naționale si internaționale. A întreprins turnee în marile orașe din România, dar și din străinătate. A susținut recitaluri pe scena Royal College din Londra și în alte orașe europene, sub bagheta unor dirijori de renume. Din repertoriul său fac parte arii de opere, operete, lieduri, lucrări religioase, lucrări de compozitori contemporani, piese folclorice romanești și albaneze.

Alfredo Pascu -Tenor

Alfredo Pascu s-a născut la Timișoara într-o familie de origine italiană. Tenorul Alfredo Pascu s-a perfecționat în cadrul Universității Naționale de Muzică din București între 1991-1996 la clasa de canto clasic. Laureat al unor concursuri de ținută, precum Concursul Internațional Hariclea Darclée sau Concursul Internațional de Canto Traian Grozăvescu și distins în 2004 cu Ordinul Meritul Cultural în Grad de Cavaler pentru performanțe deosebite, Alfredo Pascu este, din 1996, solist al Teatrului de Operetă și Musical Ion Dacian. Dincolo de activitatea în cadrul Operetei bucureștene, Alfredo Pascu a susținut și numeroase recitaluri în țară și în străinătate, precum și o serie de turnee în SUA, Spania, Italia, Germania, Olanda, Rusia, Qatar.

Andreea Ștefănescu – pian

Andreea Ștefănescu este absolventă a Academiei de muzică din București, Facultatea de Interpretare muzicală, licențiată în vioară la clasa maestrului Modest Iftinchi studiind, de asemenea, și cu maestrul Ștefan Gheorghiu. A participat la numeroase concursuri naționale și internaționale, la cursuri de specializare internaționale, obținând o bursă de studii în Elveția în urma unui concurs internațional, sub îndrumarea maestrului Thomas Furi. A cântat în numeroase concerte și recitaluri, a colaborat cu orchestre prestigioase precum Filarmonica George Enescu, Orchestra de Cameră Radio și Filarmonica Constanța. Este concert maestru al Royal Orchestra, Simfonia București, este fondatoarea singurei orchestre din Europa formată exclusiv din muziciene și anume Bucharest Ladies Orchestra.

Bucharest Ladies Cvintet

Bucharest Ladies Cvintet, format din Andreea Ștefănescu - Vioara 1, Carmen Moisescu - Vioara a 2-a, Cristina Bucur - Violă, Alexandra Pascaru - Violoncel, Liana Mareș - Pian.

Bucharest Ladies Cvintet a luat ființă în anul 2005, din dorința de a aduce publicului muzică de calitate, interpretată la cel mai înalt nivel. Membrele Bucharest Ladies Cvintet fac parte din diferite ansambluri consacrate și se reunesc cu ocazia unor proiecte importante, pentru a oferi publicului meloman bucurie și emoție. În scurt timp, și-au câștigat admirația și aprecierea spectatorilor atât din România, cât și din străinatate, pentru concertele de înaltă calitate și prezența scenică.

Andrei Stănculescu – dirijor al Corului Regal

Andrei Stănculescu este dirijor al Corului „Rubato", dirijor al corului „Musica Sacra”, dirijor secund al Corului Național de Cameră „Preludiu”, dirijor secund al Coralei Seminarului Teologic din Rm. Vâlcea, solist și recent promovat dirijor al Corului Regal, aflat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României și corist în cadrul Coralei „Sfântul Antim Ivireanul" al Catedralei Arhiepiscopale. Desfășoară o intensă activitate concertistică și camerală.

Olga Podobinschi - pian

Olga Podobinschidesfăşoară o intensă activitate concertistică, atât solistică cât şi camerală. A studiat pianul și muzica de cameră la Universitatea Națională de Muzică din București, iar în anul 2005 a urmat un stagiu de perfecţionare cu pianistul Christian Beldi în Hamburg. În anul 2012 și-a finalizat studiile doctorale în cadrul UNMB. Pe parcursul carierei sale artistice, pianista a cântat în concerte cu orchestră, a susținut recitaluri solo sau cu diverse formaţii camerale în România, Olanda, Belgia, Suedia, Germania, Ucraina, Serbia şi Republica Moldova. A participat la festivalurile de muzică contemporană precum: Catsheuvel Festival Haga, S.I.M.N. și Meridian – Bucureşti, Toamna Clujeană.

Mihaela Pletea – soprană

Mihaela Pletea a absolvit Universitatea Națională de Muzică București, a susținut numeroase concerte în România, Austria, Germania și Olanda. A participat activ și la cursurile de măiestrie ale unor mari artiști lirici: Claudia Eder (Germania), Mariana Nicolesco, Boris Bakow (Salzburg). În anul 1999 înregistrează un CD de Colinde de Crăciun, ca membră în Corul Acapella. A participat la diferite festivaluri, dintre care: Festivalul Internațional de la Sibiu, Festivalul Gut Imlling - Germania, Catsheuvel Festival Olanda. În anul 2016 a susținut o serie de concerte la Muzeul Municipiului București în cadrul Festivalului Museicorum.

Maria Chifu - fagot

Maria Chifu a studiat fagotul la Universitatea Naţională de Muzică București, la Univesität für Musik und Darstellende Kunst în Graz, Austria și la Academia de Muzică Leoš Janáček în Brno, Cehia. A susținut concerte și recitaluri atât în România cât și în Austria, Germania, Cehia, Irlanda, Bulgaria, Corea, Olanda. A fost membră în orchestre simfonice precum orchestra Sergiu Celibidache, dar este și o prezenţă activă în viaţa muzicală contemporană. În anul 2011 a absolvit doctoratul cu calificativul maxim - Summa cum laude. Din anul 2012 este cadru didactic asociat în cadrul Universităţii Naționale de Muzică Bucureşti. În anul 2016 a publicat o carte cu titlul: Repere ale evoluţiei fagotului în muzica instrumentală şi camerală romanească contemporană (ultima jumătate a sec. XX – început de sec. XXI), la Editura Muzicală.

Cristina Răducan - flaut

Cristina Răducana început studiile de specialitate la Şcoala de Muzică Numărul 1 din Bucureşti, continuând formarea profesională la Liceul de Muzică George Enescu. A absolvit în anul 2006 cursurile Facultăţii de Interpretare Muzicală ale Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti la clasa profesorului universitar Virgil Frâncu şi a aprofundat studiul flautului sub îndrumarea aceluiaşi profesor, primind diploma de Master în anul 2007. A fost artist instrumentist al Filarmonicii Muntenia din Târgovişte, 2007 – 2013, instrumentist solist al Orchestrei de Cameră Bad Wildbad, Germania, 2009 – 2011 și a colaborat cu orchestra Filarmonicii Piteşti. Pe parcursul anilor de studii a participat la mai multe concursuri, obţinând numeroase premii I, II și III.

Radu Vâlcu - chitară

Radu Vâlcu a început studiul chitarei clasice la vârsta de 12 ani la liceul de muzică George Enescu, cu profesorul Liviu Georgescu. Ȋn prezent studiază chitară clasică la Universitatea de Muzică Bucureşti, cu profesorul şi compozitorul Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu. A urmat cursuri de măiestrie cu marii maeştri ai chitarei: Costas Cotsiolis, Alexis Mouzurakis, Susana Prieto, Pablo Garribay, Stanley Yates, Marcin Dilla, Joaquin Clerch, Gerhard Reichenbach. A obținut Premiul III la International Guitar Festival Visani - Grecia, Premiul II la Guitar Art Festival, Serbia și la Adres Segovia International Festival Competition și Premiul I la International Festival - Severin și la Festivalul Internațional Eduard Pamfil. A fost invitat să susțină concerte în România, Serbia, Germania, Olanda, SUA.

Artist Talk cu Lia Perjovschi și Dan Perjovschi la Muzeul de Artă Brașov
Muzică-Dans-Arte 13 Aprilie 2024, 05:30

Artist Talk cu Lia Perjovschi și Dan Perjovschi la Muzeul de Artă Brașov

Muzeul de Artă Brașov vă invită sâmbătă, 13 aprilie 2024, începând cu ora 17:00, la un eveniment de tip...

Artist Talk cu Lia Perjovschi și Dan Perjovschi la Muzeul de Artă Brașov
Bicentenar Byron la Ateneul Român
Muzică-Dans-Arte 13 Aprilie 2024, 05:20

Bicentenar Byron la Ateneul Român

Cu prilejul concertelor de joi, 18 aprilie şi vineri, 19 aprilie 2024,  Filarmonica "George Enescu"  ...

Bicentenar Byron la Ateneul Român
Gala Extraordinară a Dansului la Teatrul Odeon. Răzvan Mazilu & Friends
Muzică-Dans-Arte 12 Aprilie 2024, 17:27

Gala Extraordinară a Dansului la Teatrul Odeon. Răzvan Mazilu & Friends

Începând cu anul  2001 , Teatrul ODEON este singurul teatru din România care produce și găzduiește...

Gala Extraordinară a Dansului la Teatrul Odeon. Răzvan Mazilu & Friends
Maxim Belciug și Gabriel Bălașa, concert de chitară  cu un repertoriu dedicat spațiului mediteranean, la Institutul Cervantes din București
Muzică-Dans-Arte 12 Aprilie 2024, 10:51

Maxim Belciug și Gabriel Bălașa, concert de chitară cu un repertoriu dedicat spațiului mediteranean, la Institutul Cervantes din București

Săptămâna viitoare, marți, 16 aprilie , de la ora 19.00 , are loc cel de-al doilea concert de chitară din seria de...

Maxim Belciug și Gabriel Bălașa, concert de chitară cu un repertoriu dedicat spațiului mediteranean, la Institutul Cervantes din București
Glorie și onoare românească la Gala ICMA - soparana Aida Pascu primește prestigiosul premiu ”Tânărul artist al anului” și recunoașterea internațională
Muzică-Dans-Arte 12 Aprilie 2024, 10:16

Glorie și onoare românească la Gala ICMA - soparana Aida Pascu primește prestigiosul premiu ”Tânărul artist al anului” și recunoașterea internațională

Soprana Aida Pascu primește prestigiosul premiu „Tânărul artist al anului” la International Classical Music Awards.

Glorie și onoare românească la Gala ICMA - soparana Aida Pascu primește prestigiosul premiu ”Tânărul artist al anului” și recunoașterea internațională
Alexandru Tomescu: „Suntem un trio foarte bine sudat, iar dinamica relației noastre se revarsă pe scenă și exprimă bucuria prieteniei”
Muzică-Dans-Arte 12 Aprilie 2024, 09:55

Alexandru Tomescu: „Suntem un trio foarte bine sudat, iar dinamica relației noastre se revarsă pe scenă și exprimă bucuria prieteniei”

În această seară, Sînziana Mircea, Alexandru Tomescu și Ștefan Cazacu vor concerta alături de Orchestra Națională...

Alexandru Tomescu: „Suntem un trio foarte bine sudat, iar dinamica relației noastre se revarsă pe scenă și exprimă bucuria prieteniei”
Mezanin Market continuă în Cartierul Creativ: două ediții dedicate Sărbătorilor de Paște pe 20&21 și 27&28 aprilie la Palatul Universul
Muzică-Dans-Arte 12 Aprilie 2024, 07:11

Mezanin Market continuă în Cartierul Creativ: două ediții dedicate Sărbătorilor de Paște pe 20&21 și 27&28 aprilie la Palatul Universul

Mezanin Market revine în Cartierul Creativ, la Beans&Dots, timp de două ediții dedicate zilelor de Paște în...

Mezanin Market continuă în Cartierul Creativ: două ediții dedicate Sărbătorilor de Paște pe 20&21 și 27&28 aprilie la Palatul Universul
[IN BETWEEN] - o experiență multimedia colectivă | PODCAST
Muzică-Dans-Arte 12 Aprilie 2024, 01:16

[IN BETWEEN] - o experiență multimedia colectivă | PODCAST

Primul spectacol de dans produs de  MINA - Museum of Immersive New Art  are premiera în 12 aprilie , la...

[IN BETWEEN] - o experiență multimedia colectivă | PODCAST
Ascultă live

Ascultă live

03:30 - 04:30
Revista Literară Radio (reluare)
Ascultă live Radio România Cultural
03:30 - 04:53
COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R)
Ascultă live Radio România Actualităţi
Acum live
Radio România Muzical
Ascultă live Radio România Muzical
Acum live
Radio România Internaţional 1
Ascultă live Radio România Internaţional 1
Acum live
Radio România Internaţional 2
Ascultă live Radio România Internaţional 2
Acum live
Radio România Internaţional 3
Ascultă live Radio România Internaţional 3
Acum live
Radio România 3net
Ascultă live Radio România 3net
00:00 - 06:00
PROGRAM MUZICAL NOCTURN
Ascultă live Radio România Antena Satelor
Acum live
Radio Vacanța Fresh
Ascultă live Radio Vacanța Fresh
Acum live
Radio Vacanța Gold
Ascultă live Radio Vacanța Gold
Acum live
Radio Vacanța Nostalgia
Ascultă live Radio Vacanța Nostalgia
Acum live
Radio România București FM
Ascultă live Radio România București FM
00:00 - 06:00
Transilvania by night
Ascultă live Radio România Braşov FM
Acum live
Radio România Cluj
Ascultă live Radio România Cluj
Acum live
Radio România Constanța FM
Ascultă live Radio România Constanța FM
Acum live
Radio România Constanța AM
Ascultă live Radio România Constanța AM
Acum live
Radio România Oltenia Craiova
Ascultă live Radio România Oltenia Craiova
Acum live
Radio România Iași
Ascultă live Radio România Iași
Acum live
Radio România Reșița
Ascultă live Radio România Reșița
Acum live
Radio România Tg Mureș
Ascultă live Radio România Tg Mureș
Acum live
Radio România Timișoara FM
Ascultă live Radio România Timișoara FM
Acum live
Radio România Timișoara AM
Ascultă live Radio România Timișoara AM
Acum live
Radio România Arad FM
Ascultă live Radio România Arad FM
Acum live
Radio Chişinău
Ascultă live Radio Chişinău
Acum live
Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Ascultă live Radio România Tg Mureș în limba maghiară
Acum live
Radio România Cluj în limba maghiară
Ascultă live Radio România Cluj în limba maghiară
Acum live
Radio eTeatru
Ascultă live Radio eTeatru