Centenarul Bisericii Italiene din Bucureşti
20 October 2016
Diaspora. Dincolo de graniţe – Gabriel Sandu, profesor de filosofie teoretică
20 October 2016

iClasă – Ziua Copilului devine zi nelucrătoare

ora 16, la iClasă, realizator Mirela Stana:

Veste bună pentru mămici, tătici, dar și elevi și profesori: Ziua Copilului, sărbătorită în fiecare an pe 1 Iunie, devine zi nelucrătoare.

Din 2017, elevii nu vor face ore, iar părinții lor vor avea zi libera de la serviciu, pentru a petrece împreună Ziua Copilului.
Inițiatorii propunerii legislative subliniază că în prezent părinții acordă prea putin din programul lor petrecerii timpului de calitate cu copiii.

Dar, până pe 1 iunie mai este ceva timp. Până atunci, vă puteți petrece timpul cu copiii realizând decoraţiuni de toamnă, sau puteți asculta împreună piesa Motanul încălțat, o noua versiune a Teatrului Radiofonic pentru Copii, sau de ce nu, să mergeți chiar în sala de spectacole.  De exemplu, la Teatrul pentru Copii și Tineret MERLIN din Timișoara se pregătește, între 23 și 27 octombrie 2016, un festival cu de toate: spectacole, ateliere, muzică,  lansări de carte, conferințe. 

Psihologul Nicoleta Căpraru ne sfătuiește să Ie asiguram copiilor experiențe cât mai diverse,  pentru a observa ce le place. Despre toate acestea, dar și despre situația cursurilor opționale în grădinițe, veți afla pe unde herțiene, dar și on-line pe siteul www.radioromaniacultural.ro. Nu uitați nici de premiul nostru în cărți, care vă va răsplăti și astăzi atenția și fidelitatea! Editurile Corint Junior, Integral și Niculescu vă premiază!

Răspunsurile dumneavoastră sunt aşteptate la nr. de tel. 021-311.12.40 sau 021-319.05.05 sau prin SMS la nr. 0746223300, iar cei care aleg sa ne urmărească live video din faţa calculatorului, pe site-ul www.radioromaniacultural.ro, pot să deschidă şi pagina noastră de facebook: iClasa – Clasa de parinti şi acolo pot să ne scrie.