Lansare volume Chris Simion la Tel Aviv
13 November 2016
Noi apariții editate de Institutul Cultural Român, lansate la Târgul Internațional GAUDEAMUS
14 November 2016

Vorba de cultură – invitat, prof. univ. dr. Liviu Papadima

Prof. univ. dr. Liviu Papadima, prorectorul Universităţii din Bucureşti și Președintele de onoare al Gaudeamus 2016, deschide săptămâna dedicată acestui eveniment, în emisiunea „Vorba de cultură”.

Organizat de Radio România, Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură (ediția 23) va avea loc în perioada 16 – 20 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo. Editurile românești anunță titluri noi și lansări la foc continuu. În plus, invitatul de onoare al ediției este China, prezentă la târg cu un stand reprezentativ pentru literatura chineză contemporană şi cu un program dens de evenimente.

Nu ratați emisiunea  „Vorba de cultură”, difuzată pe frecvențele Radio România Cultural și la www.radioromaniacultural.ro, de luni 14 până vineri 18 noiembrie, între orele 12:00 şi 12:30. Vă invităm, de asemenea, să ne vizitați la Romexpo: ca în fiecare an, emitem dintr-un studio mobil.

Realizatoare, Ema Stere.

Cristian Dinu, antreprenor in domeniul tehnologiei informatiei

Adina Rosetti – autoarea – si Cristiana Radu – ilustratoarea = cartii „De ce zboara vrajitoarele pe cozi de matura”, recent premiata cu Premiul Cea mai frumoasa carte pentru copii.