Câştigători ai Man Booker vor concura pentru o ediţie aniversară a acestui premiu – Golden Man Booker
29 May 2018
Grupul Editorial Corint la Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIII-a
30 May 2018

Celebrul psihosociolog francez Jacques Salome vine la Bookest

Curtea Veche Publishing are placerea de a va invita joi, 31 mai, ora 18:00 la o mini-conferinta si lansarea cartii „Un strop de eternitate” a lui Jacques Salome in cadrul Salonului International de Carte Bookfest de la Romexpo, in pavilionul B2, la scena Arena.

Celebrul psihosociolog francez Jacques Salome, autor a peste 70 de volume de psihologie, sociologie si relationare, vine la Bucuresti pentru o mini-conferinta si pentru a lansa cea mai recenta carte a sa, „Un strop de eternitate”, aparuta la editura Curtea Veche.

Valeria Salome, consultant si formator in relatii umane, sotia scriitorului si autoarea prefatei prezentului volum va prezenta „Un strop de eternitate” publicului de la Bookfest, iar Jacques Salome va oferi autografe doritorilor. Invitat special la acest eveniment este Iuliana Alexa, redactor-sef al revistei Psychologies.

Cei care vor sa il intalneasca pe Jacques Salome, insa nu pot ajunge la evenimentul de lansare de pe 31 mai, vor avea acesta ocazie si pe2 iunie, tot in cadrul Bookfest, la standul editurii Curtea Veche. Incepand cu ora 16:00, autorul va oferi autografe doritorilor.

Scrisa cu „savoir” si cu „saveur”, cartea pare construita pe o dinamica a inaltarii: de la o sinteza a principalelor teme si metode din cariera psihosociologului, trece prin autobiografie si se sfarseste intr-o scriitura distilata, rarefiata, pura.

Ce gasim in noua carte a lui Jacques Salome?

Reguli de igiena relationala, sfaturi pentru parintii copiilor care nu vor sa doarma singuri, ganduri despre iubire si cuplu, marturisiri despre boala si trauma, amintiri despre mamele de altadata si despre un om care facea pe arborele.

„Viata este un sir de miracole nemaiauzite” i-a spus Jacques Valeriei la prima lor intalnire. Ulterior, i-a devenit sotie. In prefata acestei carti, Valeria a povestit: „Jacques stapaneste magia de a mangaia timpul, de a largi spatiul vietii, de a prelungi clipa astfel incat in ea sa salasuiasca un <<strop de eternitate>>.(…) Aceasta carte se doreste o atingere suava mangaind stelele sperantei in infinitatea vietii.”

Intrarea este libera.

Romanul este disponibil pe site-ul Curtea Veche Publishing si in librariile din toata tara la pretul de 33 de lei.