AUDIO Scriitoarea Siobhán Parkinson în România
9 March 2020
AUDIO Librăria Cair Paravel din Oradea
11 March 2020

Gala Superscrieri se mută în online

Ne alăturăm măsurilor de siguranță adoptate de autorități – așadar, Festivalul Superscrieri nu se mai desfășoară pe 22-23 martie, însă Gala Superscrieri rămâne doar în online, la aceeași dată și oră.

Credem că cel mai important în momentul de față este să fim cu toții solidari. Pentru că poveștile care ajung la noi și care pleacă de la noi ne conturează realitatea, facem un apel către autori și cititori să aibă ca reper jurnalismul responsabil pe care-l recunoaștem la Superscrieri, în crearea, consumul și distribuirea de informații.

Până la alte eventuale modificări de context, iată ce se schimbă în urma amânării Festivalului Superscrieri:
1. GALA PREMIILOR SUPERSCRIERI #9 SE MUTĂ ÎN ONLINE

Tudor Mușat, gazda consacrată a galei, va anunța live pe pagina noastră de Facebook, numele câștigătorilor acestei ediții – luni, 23 martie, începând cu ora 19:00. Un follow la pagină e de-ajuns ca să fii anunțat printr-o notificare când începe transmisiunea live. Restul evenimentelor din Festival vor fi reprogramate, în măsura posibilului.
2. RETURNĂM VALOAREA BILETELOR

Cei care și-au cumpărat abonamente sau bilete la Festivalul Superscrieri prin Eventbook.ro vor primi automat rambursarea contravalorii biletelor și abonamentelor achiziționate și vor fi notificați și pe email. 
3. PRELUNGIM VOTUL PENTRU SUPERSCRIEREA CITITORILOR

Până pe 23 martie, încurajăm în continuare publicul să citească cele 38 de materiale nominalizate la această ediție a premiilor și să-și voteze preferatul pentru Premiul Superscrierea Cititorilor. Câștigătorul sau câștigătoarea va fi anunțat/ă în LIVE-ul de pe Facebook tot luni, 23 martie, după ora 19:00.  
Mulțumim pentru încrederea oferită, mergem înainte cu grijă și atenție.