Gaudeamus Litoral – ziua a treia
13 August 2018
Târgul Gaudeamus Litoral 2018 este în plină desfăşurare
14 August 2018

GAUDEAMUS LITORAL: Lectura şi muzica s-au împletit perfect! Șlagărele litoralului, prin vocile copiilor

Lectura şi muzica s-au împletit perfect luni seara, la Târgul de Carte Gaudeamus Litoral 2018. Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia a răsunat de şlagărele litoralului, interpretate prin vocile copiilor. Alexandra Şimon, o tânără de 11 ani, a interpretat una dintre cele mai cunoscute piese.

Am cântat frumoasa melodie «Marea albastră». Am ales această piesă pentru că simt că mă reprezintă și simt că mesajul se regăsește și în mine. Mesajul piesei pentru mine este frumusețea mării și a valurilor”, a menționat tânăra Alexandra Şimon.

Una dintre participante are numai 10 ani şi are un nume de scenă, Alexa.

Pentru seara aceasta am pregătit două piese care se numesc «Constantine» și «E bine, bine». Am ales aceste piese pentru că îmi plac mult și se potrivesc cel mai bine în acest spectacol”, a declarat Alexa.

La 14 ani, Alexandra Posu a cântat din suflet.

Piesa «Iartă» și «Prin ochii tăi pot visa». Piesele le-am ales pentru că mi-au ajuns la suflet, le interpretez foarte bine și îmi plac mult”, a precizat tânăra de numai 14 ani.

Publicul a fost încântat de piesele tinerelor talente.

Foarte frumos! Am copilărit cu aceste melodii”, a spus o spectatoare.

Frumos, cu drag ne amintim de șlagărele anilor ce au trecut”, a completat o altă spectatoare.

Organizatorii spectacolului de luni seara au fost Radio Constanța și Asociația Culturală Belle Arti.

Surprizele nu se opresc aici! Marți seara, de la ora 20.00, turiştii şi constănţenii sunt aşteptaţi la un spectacol extraordinar al Orchestrei de Muzică Populară Radio, dirijată de maestrul Adrian Grigoraş şi invitaţii lor. Spectacolul se va desfăşura sub egida centenarului Marii Uniri şi a 90 de ani de Radio România.

Reporter: Adrian Băncilă

Redactor online: Arantxa Corleanu