Scrisoare deschisă către vizitatorii Muzeului Municipiului București
13 March 2020
Povestiri din studioul artelor – Sambata 14 martie ora 21
14 March 2020

Institutul Cervantes din București își suspendă activitatea cu publicul până la înlăturarea restricțiilor

Foto. Alexandru Dolea

Cursurile pentru adulți și copii suspendate până la înlăturarea restricțiilor

Activitățile culturale suspendate până la sfârșitul lunii aprilie

Program cu publicul adaptat săptămânal

Ca urmare a situației actuale cauzate de propagarea COVID 19, Institutul Cervantes din București a luat o serie de măsuri în conformitate cu indicațiile autorităților naționale și ale sediului central din Madrid, cu privire la activitățile culturale și cursurile de limbă spaniolă:

Se suspendă cursurile pentru copii și adolescenți, iar cursanții vor primi acces gratuit la platforma Hola amigos. Cursurile pentru adulți se suspendă începând cu data de 16.03.2020 până la înlăturarea restricțiilor. Pentru a asigura o continuitate din punct de vedere didactic, sesiunile de curs restante se vor desfășura în sistem online.

Și activitățile culturale programate se suspendă până la sfârșitul lunii aprilie. Orice modificare va fi comunicată în cel mai scurt timp.

Înscrierile pentru următoarea sesiune de cursuri se vor putea efectua prin intermediul platformei CLIC.

Oferta de cursuri cu prezență va depinde de evoluția situației COVID 19. Momentan, nu vor fi disponibile cursuri cu prezență pentru copii și adolescenți. Pentru aceștia există, ca alternativă, temporar, cursuri online pe platformele AVE Global și Hola amigos.

Se continuă înscrierile pentru sesiunile DELE din iulie și noiembrie online prin intermediul CLIC.

PROGRAM

Biblioteca „Luis Rosales” a Institutului Cervantes din București va avea program cu publicul de luni până joi de la 09.30 la 16.00 și vineri de la 09.30 la 15.00, Sâmbătă: Închis

Programul cu publicul se va adapta săptămânal în funcție de evoluția stării de lucruri. Astfel, programul săptămânii 16-22 martie va fi următorul:

Luni – joi:

orar funcționare: 09.00 – 17.00;

program cu publicul: 09.00 – 16.30

Vineri:

orar funcționare: 09.00 – 15.30;

program cu publicul: 09.00 – 14.30

Sâmbătă: Închis

Institutul Cervantes din București va actualiza periodic informațiile referitoare la activitatea sa în perioada următoare atât pe pagina web (bucarest.cervantes.es), cât și pe pagina de FB  și va răspunde la întrebări prin e-mail, la adresele bibbuc@cervantes.es (Biblioteca); cursosbuc@cervantes.es (Cursuri); cultbuc@cervantes.es (Cultura). Institutul Cervantes a luat toate măsurile de igienă și siguranță recomandate în contextul COVID 19 pentru siguranța publicului și a personalului.