Lansare Editura Casa Radio – A fost un timp când vă spuneam şi vouă… de Emil Brumaru
20 November 2020
Câștigătorul The Booker Prize 2020 va apărea în colecția ANANSI. World Fiction
20 November 2020

„Ce vrem noi, femeile?” de Isabel Allende – o pledoarie pentru viața ce trebuie savurată cu intensitate

În premieră internațională, alături de ediția în limba spaniolă, ediția în limba română a noului volum de memorii al scriitoare Isabel Allende, Ce vrem noi, femeile? Despre dragostea nerăbdătoare, viaţa lungă şi ursitoarele bune, a apărut Editura Humanitas Fiction.
Lansarea live, pe Facebook, duminică, 22 noiembrie, de la ora 17.00. Participă: Mihaela Miroiu, Andreea Esca și Denisa Comănescu.
Isabel Allende ne oferă o carte emoționantă, marcată de umorul său caracteristic, despre relația cu feminismul și condiția de femeie, o pledoarie pentru viața care trebuie trăită, simțită și savurată cu deplină intensitate.

Scriitoarea, un izvor nesecat de joie de vivre, a scris încă o carte dezarmant de frumoasă și de sinceră. Isabel Allende are 25 de cărți publicate, traduceri în peste 40 de limbi; peste 74 de milioane de exemplare vândute; trei filme de succes și un serial realizate după romanele sale. În 2018 a primit, în cadrul National Book Awards, Medal for Distinguished Contribution to American Letters, fiind prima personalitate scriitoricească de limbă spaniolă căreia i se acordă această distincție.