NOUTĂȚI GRUPUL EDITORIAL CORINT
3 July 2018
ASCULTĂ VOCILE DE AZI: Eugen Simion
5 July 2018

Lansare de carte| CONJUGĂ-MĂ LA PREZENT, psih. Daniela Nicoleta Dumitrescu

 

13 iulie 2018, la Clubul Țăranului Român (str. Monetăriei nr. 3)

* cartea va fi disponibilă pentru public, în premieră, la eveniment

FB: https://www.facebook.com/events/192730838108834/

Autoarea blogului “Fericiți cei ce comunică”, psihoterapeut Daniela Nicoleta Dumitrescudanieladumitrescu.blogspot.com/ – prezintă publicului, vineri, 13 iulie 2018, începând cu orele 18:30, un eveniment cu totul unic: apariția celei de-a doua cărți pe care o semnează, într-o cheie foarte personală, “Conjugă-mă la prezent”. Un moment de intimitate, de vulnerabilitate revelatoare, lansarea anunță o carte biografică, un aproape-jurnal al omului, al femeii și al terapeutului… în drumul ei către Prezent. Titlul apare ca efort independent al autoarei, un cadou în cuvânt, de așezat în raftul cărților care te însoțesc în parcurgerea propriei povești.

____psih. Daniela Nicoleta Dumitrescu: omul, femeia, terapeutul______

Daniela Dumitrescu este psiholog clinician de peste 10 ani, psihoterapeut și formator în metoda ESPERE©, creată și dezvoltată de Jacques Salomé. Acoperă deja în experiența sa de lucru atât problematicile și scenariile vieții de adult, terapia cu copii în situații de risc, cât și atentia și susținerea dedicate seniorilor. Cum spune chiar ea, are deja experienta lucrului cu toate categoriile de vârstă care compun călătoria prin viață, iar la întrebarea cine ești? răspunde cu același zâmbet senin și rocambolesc: “Sunt o persoană care poartă o dizabilitate, în sensul că dimensiunile mele sociale nu corespund normelor general acceptate! Sunt miniognă, dar simpatică! Sunt… și asta este minunat!”.

Alături de autoare vor fi pe scenă doi invitați speciali:

  • Antonia Noël – specialist în comunicare, formator și consultant în comunicare relațională, speaker, autor de cărți terapeutice; a ghidat peste 6000 de oameni pe calea dezvoltării personale. (www.antonianoel.com)

  • Ștefan Popescu – profesor universitar SNSPA, analist politic.

____CONJUGA-MĂ LA PREZENT: cartea unui drum interior_______

“Poate că acest volum este cel mai intim autoportret, confesiunea gândului meu șoptit, pâlpâirea fragedă a lui așa simt. […] Ce bine este să poți spune despre tine cum ești, să te arăți gol, asumându-ți riscul dezvăluirii, fără teama că ai fi judecat, căci acum ai înțeles că ceea ce tu ești nu depinde de ceea ce alții spun că ești. Practic, regăsesti o libertate interioară de care îți era dor, dar pe care nu știi nici de ce și nici cum ai pierdut-o.

Volumul de față este o poveste a devenirii mele, a felului în care mi-am trăit întâmplările existenței, a modului în care s-au așezat și m-au construit oamenii pe care i-am întâlnit, i-am iubit sau i-am îndepărtat, atunci când prezența lor a fost mai dureroasă decât absența. Mulțumesc celor care m-au iubit, mă iubesc și poate mă vor mai iubi pentru că prin sentimentul lor m-am construit, definit, șlefuit. Mulțumesc celor pe care i-am iubit, îi iubesc și poate îi voi mai iubi până la capătul suflării mele pentru că iubirile pe care le port în mine îmi conturează sensul lui a fi.” – Daniela Nicoleta Dumitrescu, psiholog

Evenimentul se desfășoară cu intrare liberă, la Clubul Țăranului Român (str. Monetăriei nr. 3).

Cartea va fi disponibilă publicului la eveniment.

Organizator: “Fericiti Cei Ce Comunică”, psih. Daniela Nicoleta Dumitrescu