LIVE pe pagina de Facebook Radio România Cultural: Nora Iuga, Adela Greceanu și Vlad Zografi despre romanul Hipodrom
19 November 2020
Muzeul Național Cotroceni lansează – Concursul de scurte povestiri Obiecte de poveste
19 November 2020

O zi de poveste la Gaudeamus Radio România 27 cu Editura Casa Radio!

Vineri, 20 noiembrie 2020, de la ora 11.30, cele mai noi apariții editoriale în Colecțiile „Radio-Prichindel” și „Noapte bună, copii!” vă vor fi prezentate de Editura Casa Radio. Romanele grafice (bandă desenată!) şi CD-urile cu înregistrări antologice din arhivele Radio România  se bucură astăzi de o prezentare grafică pe măsură şi de interpretările unor actori legendari!

Evenimentul, realizat în parteneriat cu Școala Metropolitană ARC, va avea loc pe Zoom și va fi transmis pe pagina de evenimente a Târgului Internațional de Carte Gaudeamus Radio România și pe pagina de facebook Editura Casa Radio. #Nemaipomenitele călătorii pe apă ale lui Sindbad Marinarul vor captiva, cu siguranță, atenția prichindeilor de azi și-i vor bucura și pe cei de ieri, părinți sau bunici, care-și vor aminti de copilăria celor o mie și una de povești…

#Căluţul cocoşat este un roman grafic de Octavian Curoşu, după dramatizarea unui basm rusesc semnat de Victor Frunză în 1964.

#Ali Baba și cei 40 de hoți, o altă poveste fără vârstă, ne amintește cum lucrează în mod misterios soarta, inteligența și umorul, pentru a învinge lăcomia și răutatea lumii, și ne dă speranțe că și noi, cei de astăzi, putem juca feste unor puteri întunecate.

Alexandru Ciubotariu, coordonatorul seriei BD „Radio-Prichindel” a redesenat povestea pentru copiii anului 2020, creând un roman grafic plin de farmec, sprințar și memorabil vizual.

#„Noapte bună, copii!“ este colecția-vedetă a Editurii Casa Radio și va împlini anul viitor 65 de ani de când îi mângâie pe copii cu blândețea vocilor din Fonoteca de Aur și îi educă cu înțelepciunea poveștilor din lumea întreagă. Anul acesta, colecția iese în întâmpinarea copiilor cu două CD-uri care reunesc câte șapte dintre cele mai frumoase basme ale lumii.

Descoperiți oferta editorială pentru copii și dăruiți-le, în vremuri tulburi, ca hrană pentru minte limpede și inimă bună, apa vie a imaginației și înțelepciunii! Detalii la www.edituracasaradio.ro.

Noile apariții editorial dedicate copiilor pot fi achiziţionate, la preț de producător, prin comandă online pe site-ul Editurii Casa Radio www.edituracasaradio.ro.. De asemenea, pot fi achiziționate de la partenerii de distribuție.