Buletin cosmic
24 October 2018
Scufița roșie în versiune horror
25 October 2018

Psiholog on-line

 

O depresie postnatală și dificultatea de a se deplasa la cabinetul unui psiholog, au determinant-o pe Silvia Zaha să se gândească la o modalitate de a facilita mamelor aflate în aceeași dificultate ca și ea, o metodă cât mai rapidă  de a contacta un psiholog în cel mai scurt timp, în caz de urgență. Așa a fondat situl www.webadviser.ro care este o platformă online unde a strâns la un loc peste 40 de specialiști în: psihologie, relația mama și copilul, parenting, nutriție, lifecoaching. Psihologii on-line pot fi imediat accesați prin câteva clik-uri și se poate intra într-o discuție audio-video, aproape ca atunci când te afli în cabinetul său.

Specialistii Web Adviser ofera consiliere psihologica si psihoterapie online pentru tulburare bipolara, depresie, atacuri de panica, anxietate generalizata, tulburare obsesiv-compulsiva si tulburari de personalitate. Oferă acces la psihoterapie persoanelor care, din diferite motive, nu pot veni la un cabinet psihologic, beneficiezi de consiliere psihologica inclusiv atunci când călătoreşti.

”Internetul îţi oferă confidenţialitate, ceea ce te poate ajuta să fii mai sincer cu psihologul ales.” afirmă Silvia Zaha, fondatoarea Web Adviser.

Interviuri cu Silvia Zaha, fondatoare webadviser.ro și Roxana-Alexandra Popa psiholog, psihoterapeut
Realizator Mihaela Ghiță