Premieră în România, la Sala Radio, pe 2 iulie Wynton Marsalis și Orchestra Națională Simfonică a României, dirijor Cristian Măcelaru
23 June 2021
DOCUMENTAR: Ziua Universală a Iei – tradiţia românească de o frumuseţe unică
24 June 2021

Recomandări culturale – joi, 24 iunie 2021

Cunoscutul pianist și compozitor Sorin Zlat împreună cu Mike Alex (contrabas) și Iulian Nicolau (tobe) susțin ultimul concert al stagiunii Big Band-ului Radio. Dirijor Ionel Tudor. Ora 19:00, la Sala Radio.

 

La Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din București se vor desfășura o serie de evenimente cu ocazia Sărbătorii de Sânziene. Între orele 9:00 și 19:00.

 

Teatrul de Comedie prezintă premiera spectacolului “Forma Lucrurilor” de Neil LaBute, regia Silviu Debu, scenografia Clara Pop.  Ora 19:30, la Sala Studio.

 

Stagiunea simfonică a FGE – 2020-2021 se încheie cu concertul simfonic cu public de astăzi și vineri, 25 iunie,  sub bagheta maestrului Christian Badea. Solist Denis Shapovalov (violoncel).

 

Coregraful şi dansatorul Răzvan Mazilu a creat un spectacol unic în Sala Majestic a Teatrului Odeon, „Tango de amor”. Ora 19:00.

 

 

În intervalul 24-27 iunie, la Cluj-Napoca va avea loc „Jazz in the Park – În Tot Orașul”, festival care marchează a opta ediție a Jazz in the Park și care se va desfășura în Iulius Parc, Muzeul de Artă, Aleea Stadionului și Parcul Central.

 

 

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud organizează evenimentul „Cămaşa sunt EU. SânzIEnele la Muzeu”. Detaliile programului le găsiți pe site-ul complexulmuzealbn.ro.