Un mărțișor de la scriitorul Robert David…
6 March 2020
REConCHILLiant cu Daniela Rei Vișan – Știai că Organizația Mondială a Sănătății definește sănătatea ca pe o stare de BINE fizic, psihic și social?
7 March 2020

Savantgarde #102

ÎN CĂUTAREA TONULUI PIERDUT // PrzeKroj a stat de vorbă cu Gordon Hempton, omul care a umblat de trei ori roată Pământul ca să înregistreze cele mai rare sunete din natură.

THE INDUSTRY // Cum stă România în domeniul ingineriei, conform unui recent raport global.

LIFE & STYLE // Un reportaj Vice dintr-un spital indonezian care tratează copii dependenți de videojocuri.

INTERVIU // Suntem toți demenți digital. Un interviu Scena9 cu psihiatrul german Manfred Spitzer, autorul bestsellerului Demența digitală, publicat recent la editura Humanitas.

AVENTURĂ // Din Ardeal în Ladakh. După mai bine de 4 000 km făcuți pe jos, Zoltán Pengő a ajuns la destinație. Întregul său jurnal de călătorie, pe Savantgarde.

CREȘTEM ODATĂ CU TZARA! // De marți încep Serile Savantgarde, o serie de dezbateri lunare cu public & livestreaming, organizate la J’ai Bistrot București, cu invitați unul și una. Primul dintre ei: Cătălin Ștefănescu, omul care face de 21 de ani Garantat 100%, la TVR.

Savantgarde este un blog și un smart digest săptămânal de știință și tehnologie realizat de jurnalistul și sociologul Marius Cosmeanu. Proiect susținut de Combridge, membru Deutsche Telekom Group.