AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (I)
29 Aprilie 2020, 06:38
Chef Ciprian Feraru ne invită într-o nouă călătorie în care povestim despre mâncărurile românești și originea lor.
editare Mădălina Corina Diaconu
foto colecție Ciprian Feraru
29 Aprilie 2020, 06:38
Chef Ciprian Feraru ne invită într-o nouă călătorie în care povestim despre mâncărurile românești și originea lor.
editare Mădălina Corina Diaconu
foto colecție Ciprian Feraru

Ministrul Culturii, Demeter András, a declarat că specialiștii din comisia de concurs pentru conducerea Teatrului...

Ministrul Culturii, Demeter András , a declarat că toate instituțiile de cultură vor fi afectate de bugetul de anul...

Inițiată de Global Foundation for the Care of Newborn Infants , această zi urmărește să atragă atenția asupra problemelor cu...

Impactul reglementărilor impuse spațiului online constituie subiectul conferinței organizate la Parlamentul European. Aceasta...

Inteviuri cu Nelu Dumitrescu si Silviu Munteanu, Realizator: Magdalena Tara

Seria de film documentar „ Portret gastronomic local ” aduce în fața publicului larg modele de puncte de...

Rămășițele domnitorului, care a condus Moldova între 1849–1853 și 1854–1856, vor fi reînhumate la Iași.

”Titlul albumului trimite la niște legături muzicale subterane, care mie mi s-au părut întodeauna interesante,...