AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (I)
29 Aprilie 2020, 06:38
Chef Ciprian Feraru ne invită într-o nouă călătorie în care povestim despre mâncărurile românești și originea lor.
editare Mădălina Corina Diaconu
foto colecție Ciprian Feraru
29 Aprilie 2020, 06:38
Chef Ciprian Feraru ne invită într-o nouă călătorie în care povestim despre mâncărurile românești și originea lor.
editare Mădălina Corina Diaconu
foto colecție Ciprian Feraru

Artista Camelia Rangu a transformat o experiență personală profund dureroasă într-un proiect care aduce...

Prezent în România pentru aniversarea a 10 ani de existență a Teatrului Municipal Matei Vișniec din Suceava, cu...

Radio România Cultural dedică o săptămână specială uneia dintre cele mai emblematice figuri ale istoriei noastre:...

Pentru a marca 150 de ani de la nașterea Reginei Maria a României , Institutul Cultural Român din Londra a...

Jurnaliștii Adela Greceanu și Matei Martin , realizatorii emisiunii „Timpul prezent” , de la Radio România...

La aproape zece ani de la tragedia de la Colectiv, un moment care a generat un val de inițiative civice în...

Două volume, peste 800 de pagini și o cercetare amplă care adună la aceeași masă diversitatea gastronomică a...

75.3% dintre cei care au participat la Sondajul Inscop cred că norocul este important în viață și...