AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (II)
05 Mai 2020, 10:08
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
05 Mai 2020, 10:08
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru

Un nou proiect va fi lansat de ziua Radio România, la 97 de ani de la primele emisiuni radiofonice...

Emisiune de cultură urbană, istorie şi divertisment realizată de Valentin Protopopescu. Invitaţi: oameni din lumea...

Pe 1 noiembrie, Radio România sărbătorește 97 de ani de existență neîntreruptă și, totodată, Ziua Națională a...

Electric Castle aduce între 16 și 19 iulie 2026 la Bonțida o întâlnire rară între două lumi muzicale...

Deși a îmbătrânit și a pierdut teren în fața rețelelor mai rapide, Facebook rămâne cea mai folosită...

Vineri, 31 octombrie, ora 19:00, Teatrul Evreiesc de Stat

Orașul vorvește despre 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯 — o tragedie care a luat 65 de vieți, din care unii au supraviețuit cu răni...

Incendiul din clubul Colectiv a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în incinta unui club din...