AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (II)
05 Mai 2020, 10:08
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
05 Mai 2020, 10:08
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru

Radio România Cultural difuzează luni, 22 decembrie, de la ora 22:00, premiera spectacolului...

Ce rămâne dintr-un zeu al fotbalului atunci când jocul se schimbă? La această întrebare răspunde cartea...

Scriitorul Iulian Tănase mărturisește că Bucureștiul este orașul care îl reprezintă cel mai bine și care l-a...

Târgurile de carte nu sunt doar vitrine. Ci și scene publice. Ele ne oferă un bun prilej nu doar pentru comerțul cu...

De ce ajung intelectualii să fie atrași de ideologii extreme? Cum arăta, cu adevărat, România anilor ’30? Și de...

Într-o ediție specială Orașul vorbește , transmisă de la Târgul de Carte Gaudeamus, Bogdan Alexandru...

În perioada 8-12 decembrie, emisiunea „Vorba de cultură” aduce un omagiu poetului NICOLAE LABIȘ, la 90 de...

Ca în fiecare an, distincțiile au fost stabilite prin votul publicului și prin evaluarea specialiștilor, confirmând...