AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (II)
05 Mai 2020, 10:08
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
05 Mai 2020, 10:08
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
Sezonul al treilea al serialului « Arhechipuri» începe astăzi la Radio România Cultural. Primul...
Sezonul al treilea al serialului Arhechipuri vine la Radio România Cultural cu același povestitor, dar cu alte povești....
Pe 30 ianuarie 2025, de la ora 19:00, puteți să ascultați la Radio România Cultural concertul „The Magic of…Latin Jazz”, în...
Orașul vorbește cu Ioana Bărbuliceanu , psiholog și fondatoarea asociației BIB Autism, despre nevoile copiilor cu...
Orașul vorbește cu Adriana Sohodoleanu despre gastronomia și cultura culinară din perioada Unirii...
Într-o Românie care se vrea europeană și modernă, există o lume invizibilă, adânc ascunsă în satele...
158 de țări, regiuni și 9 organizații internaționale au confirmat participarea la Expo 2025 Osaka, Kansai din Japonia....
În continuarea unei tradiții inițiate cu ani în urmă, în luna ianuarie suntem invitați să ne bucurăm de o...