AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (II)
05 Mai 2020, 10:08
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
05 Mai 2020, 10:08
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru

Muzeul Național al Literaturii Române din București și asociaţia EURO CULTURART anunță realizarea programului...

O ceremonie religioasă urmată de depunerea de coroane de flori a avut loc astăzi, la Monumentul Eroilor Revoluţiei din...

Penitenciarul Oradea a fost unul dintre cele mai dure locuri ale represiunii comuniste din România, un spațiu al...

Radio România Cultural difuzează o serie de podcasturi realizate de Editura Spandugino , dedicate memoriei comunismului...

Radio România Cultural difuzează astăzi, 22 decembrie , spectacolul radiofonic „Evadarea...

La 36 de ani de la Revoluția română din decembrie 1989, scriitorul Florin Iaru revine asupra unuia dintre cele mai...

Într-o ediție specială transmisă de la Oradea, din Casa Darvas–La Roche , Orașul vorbește cu...

Oradea este adesea descrisă ca fiind un oraș frumos. Însă, dincolo de această formulă, se află un oraș stratificat,...