Dimesniunea științifică a artei – Tincuța Heinzel – ep. 3 – Cine e interesat de arta inspirată din știință?
1 April 2020
Dimensiunea științifică a artei – Tincuța Heinzel ep. 4 – Un traseu profesional transdisciplinar: de la artele textile la electronica aplicată pentru textile inteligente
2 April 2020

Știința 360, miercuri 1 aprilie 2020 – ”Cum îi pregătim pe copii pentru a face față dezastrelor”?


La această întrebare înecrcăm să răspundem în ediția de astăzi a emisiunii, într-o primă parte a discuției cu Maria Cristina Găvozdea, arhitect și urbanist,
unul dintre autorii ghidului realizat de asociația De-a Arhtiectura (http://www.de-a-arhitectura.ro/), intitulat “Școlari în siguranță” (http://www.de-a-arhitectura.ro/proi…/scolari-in-siguranta-2/ dar și cu Maria Calapod Tomescu, psihoterapeut, psiholog clinician, coordonatorul departamentului de psihopedagogie și consiliere școalară, la Scoala Britanică Internaționala Kings Oak din București.

“Școlari în siguranță” , un material didactic care vorbeste despre cum sa ne pregatim si cum sa facem fata unor pericole (cutremur, incendiu).

”Cine e interesat de arta inspirată din știință?” – cu siguranță Mihaela Ghiță și interlocutoarea ei, Tincuța Heinzel, profesor de arte și design la School of the Arts, English and Drama – Universitatea Loughborough din Marea Britanie.
La Dimensiunea științifică a artei.

Sursa foto 1 http://www.apunktplan.ro/about-us/
Sursa foto 2 Arhiva personala Maria Calapod Tomescu
Sursa foto 3 Arhiva Maria Găvozdea
Sursa foto 4 http://www.de-a-arhitectura.ro/proi…/scolari-in-siguranta-2/