A început “Aventura Coolturală” pentru 200 de liceeni din București
22 September 2016
DOCUMENTAR: 630 de ani de la începutul domniei lui Mircea cel Bătrân
23 September 2016

ZenFest și-a deschis porțile ediției a patra !

ZenFest este evenimentul ce îti ofera o experienta altfel, este locul unde primești resursele necesare dezvoltării tale personale și spirituale, armonizării interioare care să te ghideze spre relații armonioase, abundentă și împlinire în toate planurile vieții și libertatea de a fi tu, cel autentic, cel care îți dorești să fii.

Evenimentul se extinde pe durata a trei zile, 28-30 Octombrie, în Cluj-Napoca și va consta într-o serie de workshop-uri și conferinte în domeniul dezvoltării personale și spirituale, debutând cu o gală de deschidere unde accesul este liber tuturor curioșilor de a gusta din experiența ‘zen’.

În cadrul acestui eveniment participanții sunt invitați să îsi exploreze potențialul și să învețe cum să mențină echilibrul dintre minte-trup-suflet. Astfel speakerii acestui festival vin din toate cele trei direcții, minte-trup-suflet, și sunt maieștrii de yoga, nutriționiști, practicieni în ThetaHealing, coach de masculinitate și feminitate, astrologi și multe alte domenii.

Pe perioada festivalului poți afla secretele relațiilor armonioase cu părinții, copiii sau partenerul/ partenera de viață, cum poti avea un stil de viață echilibrat și sănătos, care e calea către redescoperirea puterii interioare și cum să trăiești autentic zi de zi, cum să te porți cu corpul tău pentru că acesta să îți devină cel mai bun prieten, cum sa învingi orice frica care te tine în loc, cum să lași trecutul în urma și să trăiești în prezent și multe alte informații și tehnici care să îți sprijine evoluția personală și spirituală.

Daca vrei sa te cunosti mai bine pe tine însuti si sa înveti sa îti folosesti puterea interioara, daca ai vrea sa devii o persoana mai buna si sa fii un exemplu pentru copiii tăi, prieteni sau parinti, dacă vrei să ai un stil de viață echilibrat în care să ai energie de dimineață până seara, să ai o viață prosperă sau relații armonioase cu cei din jur, pe scurt, dacă vrei o să duci o viață abundentă, echilibrată și armonioasă în care să te simți împlinit zi de zi, ZenFest este pentru tine.

Asigura-ti acum locul la ZenFest și alătura-te și tu celor care investesc în ei și în dezvoltarea lor pentru a deveni persoana care își doresc să fie.

Înscrie-te online: http://goo.gl/eh7xMo

Mai multe informatii găsești pe:

Facebook: https://www.facebook.com/events/332901267045207/

Website: www.zenfest.ro