Beethoven, în stagiunea online a Filarmonicii „George Enescu”
30 June 2020
“Orgile României” – ediţia a II-a – 2-9 iulie 2020 – Arad, Sibiu, Alba Iulia, Iaşi, Mediaş, Bucureşti
30 June 2020

Ateliere atractive de lut polimeric

Ovalsart, în parteneriat cu Asociatia Pro Valores și Surprise Box București, organizează începând cu 6 iulie ateliere de modelaj cu lut polimeric.  

Olesea Savvateeva, artist handmade cu mare experiență, vă invită într-o oază de distracție, recreere, dar și de terapie prin artă. Vă veți bucura și veți învăța să modelați diverse figurine, bijuterii şi alte accesorii într-o atmosferă plăcută şi relaxantă.

Veți avea posibilitatea să cunoșteți lutul polimeric, un material viu colorat, rezistent si ușor de modelat, din care cu siguranță veți reuși să creați diverse obiecte deosebit de frumoase.  

Atelierele, atactive pentru cei mici și foarte “liniștitoare” pentru părinți vor avea loc în fiecare zi de luni pana joi, între orele 17,30 – 20,00, la sediul Ovalsart din zona bulevardului Moșilor din București.

Locurile sunt limitate. Datorită restricțiilor impuse de combaterea Covid 19 la fiecare atelier se vor respecta toate regulile de igienă și vor fi acceptati maxim 4 participanți.

Preturile sunt atractive, există mai multe module și includ materialele și ustensilele de lucru. La finalul atelierului fiecare participant va pleca cu obiectul realizat.

Amănunte despre conditiile de participare la aceste ateliere găsiți pe:

https://www.asociatiaprovalores.ro/ateliere-atractive-de-lut-polimeric/

Atelierele pot fi ținute atât în limba română, cât și în limba rusă.

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: ovalsart@gmail.com

Co-organizatori: Asociaţia “Pro Valores”, Ovalsart SRL și Surprize Box București.

Parteneri media: Radio Trinitas, Observator Cultural, JurnalMM.ro, Agentia de carte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal