OLANDA: ROTTERDAM
13 October 2018
SUA: MIAMI – CAPITALA CROAZIERELOR LUMII
14 October 2018

Bilet de îmbarcare spre… Simeria şi mai apoi spre Statele Unite ale Americii

Simeria este  un oraș nonturistic, am spune, care are o singură atracţie: Parcul dendrologic. Parcul dendrologic Simeria este pe locul 3 în Europa şi pe locul 11 în lume din punct de vedere al frumuseţii şi diversităţii speciilor prezente. Unicitatea parcului este dată de faptul că pe o suprafaţă de aproximativ 70 de hectare găsim laolaltă arbor şi arbuşti exotici (specii europene, nord-americane şi asiatice), alături de specii indigene.

 

* * *

 

Schimbăm apoi direcţia şi chiar fusul orar şi ajungem pe continentul american. Miami – capitala croazierelor lumii, şi Los Angeles – oraşul legendă sunt cele două destinaţii spre care ne îndreptăm. Ascultătorii care doresc să ne însoţească într-o asemenea călătorie, trebuie să mai ştie că nu au nevoie de nici un fel de viză, iar… Biletul de îmbarcare se oferă gratuit !

 

* * *

 

Vă aşteptăm astăzi 14 octombrie 2018, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.