Cercetătorii de la Centrul ELI-NP de la Măgurele, Centrul celui mai puternic laser din lume lucrează la un ”Sistem pilot de radiografie de faza a efectelor COVID asupra plămânului”.
27 March 2020
REConCHILLiant cu Daniela Rei Vișan – Știai că Organizația Mondială a Sănătății definește sănătatea ca pe o stare de BINE fizic, psihic și social?
28 March 2020

“Izolat în…”capsula” de acasă: cosmonautul Dumitru Dorin Prunariu povestește de ce este mai ușor să stai închis în casă decât într-o capsulă spațială”

Limitele umane sunt mult mai ușor de depășit decât ne închipuim iar cele personale – mult mai largi decât ni le-am stabilit inițial fiecare dintre noispune cosmonautul Dumitru-Dorin Prunariu, într-un interviu acordat pentru Radio România Cultural, realizator Corina Negrea.

Cosmonautul român spune că stă în casă dar că este în plină activitate. ”Dacă îți ții creierul ocupat, dacă îți faci un program și îți stabilești obiective de atins, atunci nu mai ești atent la spațiul limitat în care ești obligat să trăiești”, mai spune dr.ing Dumitru-Dorin Prunariu.