Cum a fost la Summer Well 2022
18 August 2022
Cea mai valoroasă expoziție din istoria Art Safari se vede în această toamnă!
19 August 2022

E timpul pentru last minute de august la atelierele de la Fundația Calea Victoriei!

Final de august cu vești bune de la Fundația Calea Victoriei! Last minute de august – reducere de 15% la atelierele care au loc online şi fizic, despre dezvoltare personală, istorie antică, arhitectură, artă, diplomaţie, scriere terapeutică, dicţie şi vorbire.

Lasă mintea se zburde printre cursuri unul și unul și alege ce-ţi place!

Lectorul Cristian Vechiu propune la acest curs o explorare a marilor teme ce ţin lumea Egiptului antic, încercând să creioneze o imagine mai apropiată de adevărul istoric.

Prin ce se deosebește scrierea terapeutică de scrierea creativă? Ai ocazia să afli în cele cinci zile de atelier, într-un exercițiu de imaginat povești.

Monica Neațu te invită la un minunat curs în cinci întâlniri în cadrul căruia vei descifra istoria cotidiană şi marile aventuri ale spiritului european. Punctul de pornire: 50 de opere celebre create pe parcursul a 14 secole: tablouri, mozaicuri, manuscrise, statui, tapiserii, fresce, monumente de arhitectură, afişe şi elemente de vestimentaţie.

Cuvântul, vorbirea sunt semnătura minţii şi a sufletului nostru. Cuvântul poate să ne fie prieten sau duşman, el declanşează controlul nostru interior. Trebuie doar să ştim să îl stăpânim. Cum? Aflăm de la Irina Ungureanu!

Ce înseamnă de fapt o constelaţie? Cine, când şi cum a stabilit aceste importante repere pe harta cerului? Cum urmărim mişcarea corpurilor cereşti? Te familiarizezi cu instrumentele astronomice și toate noțiunile cerului la școala de vară susținută de Adrian Șonka.

La cursul cu Augustin Ioan comentăm exemple celebre de pieţe urbane, temple şi catedrale, edificii ale puterii regale şi imperiale, nu neapărat dintre cele mai cunoscute, dar cu siguranţă dintre cele mai semnificative în istoria arhitecturii.

Vrei să știi mai multe despre etapele procesului de negociere, obiectul negocierilor internaționale, tehnicile de influențare în negocierile politice și comerciale? Acum ai ocazia să te întâlnești cu un diplomat de carieră și să pui întrebările care căutau răspunsuri de mult.

Oferta last minute este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 16-20 august. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri