Știința 360 – Criza poluării aerului în București: Cauze, actori, soluții
22 June 2020
Dimensiunea științifică a artei: Aura Bălănescu – Cea de a treia stare a minții
23 June 2020

Răspunsul mondial la coronavirus: Reuniune la nivel înalt a liderilor mondiali și concert pe 27 iunie

Campania „Obiectivul nostru mondial: Uniți pentru viitor”, lansată de Comisia Europeană în luna mai, va culmina cu un concert și cu o reuniune mondială la nivel înalt a donatorilor, care vor avea loc sâmbătă, 27 iunie. Scopul este de a mobiliza fonduri suplimentare destinate dezvoltării și distribuirii de vaccinuri, teste și tratamente pentru coronavirus.

Concertul

Concertul Obiectivul nostru mondial: Uniți pentru viitor va fi transmis sâmbătă seara și va fi prezentat de actorul Dwayne Johnson. Vor „urca pe scenă” Shakira, Coldplay, Usher, Jennifer Hudson, Miley Cyrus, Justin Bieber și Quavo, J Balvin, Chloe x Halle, Yemi Alade și Christine and the Queens.

La concertul coprezentat de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vor participa, de asemenea, Chris Rock, Hugh Jackman, Kerry Washington, Charlize Theron, Forest Whitaker, David Beckham, Salma Hayek Pinault, Billy Porter, Diane Kruger, Antoni Porowski, Ken Jeong, Nikolaj Coster-Waldau și Olivia Colman.

Reuniunea la nivel înalt a donatorilor

Reuniunea la nivel înalt „Obiectivul nostru mondial: Uniți pentru viitor va începe la ora 15, ora Europei Centrale. Evenimentul va include intervenții din partea liderilor mondiali, precum și a unor susținători internaționali ai proiectului, artiști și activiști.

Unde veți putea urmări aceste evenimenteConcertul va fi transmis de posturi din întreaga lume: ARD, Canal+ Group, RTVE în Europa, Bell Media, CBC, Citytv și Global TV în Canada, NBC și iHeartMedia în SUA, Grupo Globo în Brazilia, MultiChoice Group și SABC în Africa și Fuji TV și Star India în Asia. Îl puteți urmări, de asemenea, pe site-ul web dedicat răspunsului mondial la criza provocată de coronavirus și pe conturile de pe platformele de comunicare socială ale Comisiei Europene, respectiv Facebook, Twitter și You Tube. Reuniunea la nivel înalt va fi transmisă în direct pe site-ul web al Global Goal Unite’s și pe aceleași conturi de pe platformele de comunicare socială.Sursă FOTO – Reprezentanța Comisiei Europene în România.