Experiență fără precendent în vremuri imprevizibile: 250 de artiști din 23 de țări vin la EC_Special by Electric Castle pentru 10 zile de sărbătoare  
21 July 2021
2,5 miliarde de tone de alimente sunt risipite anual, în întreaga lume, aproape dublu decât era estimat până acum  
22 July 2021

Recomandări culturale joi, 22 iulie 2021

La ora 20:00 la Grădina MNLR are loc proiecția de film Kinedok: „Lecţii simple”, 2018, Ungaria. Regia: Dorottya Zurbo.

 

 

Teatrul Naţional Iaşi continuă seria spectacolelor din opera lui Alecsandri cu spectacolul „Alecsandri’s Garden”, pe un scenariu scris de Ovidiu Lazăr. Ora 20:30, pe scena în aer liber din parcul Teatrului 3.

 

 

Concert simfonic „Ceaikovski unlimited”. Dirijor: Vladimir Lungu, solist: Mihai Diaconescu – pian. Ora 20:00, în Curtea Episcopiei Romano-Catolice. Programul cuprinde Concertul nr. 1 pentru pian și orchestră în si bemol major, op. 23 şi Uvertura – Fantezie „Romeo și Julietaˮ de P. I . Ceaikovski.

 

 

La Ploieşti are loc spectacolul extraordinar „Seratele sopranei Arlinda Morava”. Ora 19:00, Sala „Ion Baciu” a Filarmonicii „Paul Constantinescu”. Evenimemntul este transmis live pe platforma Virtual Concert Hall.

 

 

În cadrul Astra Film Festival, de la ora 19:00 are loc prezentarea filmului „Ink of Yam / Povești tatuate”. Regia Tom Frohlich (Germania). Este cel mai bun film din Competiţia DocSchool la această ediţie. Sediul Astra Film din Sibiu.

 

 

The Hub din București prezintă piesa „O moștenire și doi nepoți”, o comedie cu Maria Radu, Ana Odagiu, Silviu Mircescu și Sergiu Costache. Ora 19:30.