„Nabucco”, „Madama Butterfly” și „Don Quijote”, pe scena Operei Naționale București
11 June 2021
Pentru prima dată în România, 1-3 iulie, Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra
11 June 2021

SAC @ Malmaison | fusion:air exhibition

Azi, 11 iunie, și mâine, 12 iunie, între orele 14-20, vă invităm cu drag la deschiderea oficială a spațiilor /SAC @ MALMAISON și Atelierele Malmaison, în Calea Plevnei nr. 137C.

Mai multe despre expoziția Structuri convertibile la /SAC @ MALMAISON.

/SAC @ MALMAISON este un spațiu-context de coproducții, cercetări și practici colaborative și transdisciplinare în artele vizuale, performative și scenice. /SAC @ MALMAISON este al doilea spațiu din București al /SAC după cel deschis în 2018, pe str. Berthelot, nr. 5 (unde expoziția CLAR.OBSCUR / Gili Mocanu de la /SAC, Berthelot 5, poate fi vizitată până pe 10 iulie).

/SAC @ MALMAISON se află într-o comunitate-context – Atelierele Malmaison (o comunitate artistică ce include ateliere, spații de proiecte și galerii) – recent fondată în clădirea Malmaison cu o istorie de aproape 2 secole, situată central, pe Calea Plevnei, 137C.
Spațiul de Artă Contemporană – /SAC – este o inițiativă independentă privată, un context-resursă dedicat necesităților actuale ale producătorului și ale publicului pentru a stabili un dialog direct și formator prin intermediul expoziției, cercetării și promovării.