Un nou număr SAVANTGARDE!
8 October 2018
CONTUR prinde…. contur!
8 October 2018

Săptămâna Ariilor Protejate – de vorbă cu natura

În perioada 8-14 octombrie 2018, Propark-Fundația pentru Arii Protejate vă invită să participaţi la activităţile organizate în cadrul proiectului Săptămâna Ariilor Protejate – de vorbă cu natura, eveniment care, din anul 2018, se va desfășura la nivel național.

Săptămâna Ariilor Protejate este un concept prin care zonele naturale protejate sunt promovate în rândul publicului larg prin organizarea unor activități diverse (expoziții de fotografie, dezbateri, seminarii, proiecții de filme, excursii ghidate în arii protejate, activități de educație ecologică, concursuri,etc). Succesul acestui program inițiat în județul Brașov, în 2015, a determinat echipa ProPark să propună replicarea lui la nivel național. Astfel, experiența acumulată este un model care a inspirat și motivat echipele de administratori să înscrie activități care să promoveze ariile protejate în 18 județe din țară.

Evenimentul face parte din proiectul “Oameni pentru Natură”, finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, care are ca scop promovarea ariilor naturale protejate din România şi a oamenilor care lucrează în acest domeniu, prin organizarea de  evenimente adresate publicului larg. Cei care doresc sa participe la activităţile oferite de organizatori pot afla informatii despre calendarul acestora pe site-ul   https://saptamananaturii.ro sau pe pagina de facebookhttps://www.facebook.com/SaptamanaAP

Dan Stoica in dialog cu Laura Istrate, ProPark – Fundaţia pentru arii protejate