AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (III)
12 Mai 2020, 10:59
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
12 Mai 2020, 10:59
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru

Expoziția Atlasul Singurătății @GenZ , deschisă până în 30 noiembrie la Casa Ion Mincu din București, propune o...

Ministrul Culturii, Demeter András, a declarat că specialiștii din comisia de concurs pentru conducerea Teatrului...

Ministrul Culturii, Demeter András , a declarat că toate instituțiile de cultură vor fi afectate de bugetul de anul...

Inițiată de Global Foundation for the Care of Newborn Infants , această zi urmărește să atragă atenția asupra problemelor cu...

Impactul reglementărilor impuse spațiului online constituie subiectul conferinței organizate la Parlamentul European. Aceasta...

Inteviuri cu Nelu Dumitrescu si Silviu Munteanu, Realizator: Magdalena Tara

Seria de film documentar „ Portret gastronomic local ” aduce în fața publicului larg modele de puncte de...

Rămășițele domnitorului, care a condus Moldova între 1849–1853 și 1854–1856, vor fi reînhumate la Iași.