AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (III)
12 Mai 2020, 10:59
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
12 Mai 2020, 10:59
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
Adriana Sohodoleanu , istoric culinar și pasionată de gastronomia tradițională, a fost invitata Dariei Ghiu la...
Noul sezon al emisiunii Scena și ecranul s-a deschis cu o discuţie despre educaţie, despre sindicate, protes şi...
Artistul Dan Perjovschi revine în atenția publicului cu cea mai amplă expoziție personală din România, deschisă...
„Restaurarea este ca medicina: întâi studiezi, apoi pui diagnosticul, abia după aceea aplici...
În prima zi de școală, Daria Ghiu a stat de vorbă la Orașul vorbește cu Corina Șuteu,...
În România, debutul anului școlar 2025–2026 este marcat de tensiuni fără precedent . Mii de profesori...
Toamna aduce la Radio România Cultural o nouă întâlnire cu emisiunile sale consacrate, fiecare cu propria...
De Ziua Limbii Române, Radio România Cultural propune ascultătorilor o serie de emisiuni și înregistrări...