AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (III)
12 Mai 2020, 10:59
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
12 Mai 2020, 10:59
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru

Penitenciarul Oradea a fost unul dintre cele mai dure locuri ale represiunii comuniste din România, un spațiu al...

Radio România Cultural difuzează o serie de podcasturi realizate de Editura Spandugino , dedicate memoriei comunismului...

Radio România Cultural difuzează astăzi, 22 decembrie , spectacolul radiofonic „Evadarea...

La 36 de ani de la Revoluția română din decembrie 1989, scriitorul Florin Iaru revine asupra unuia dintre cele mai...

Într-o ediție specială transmisă de la Oradea, din Casa Darvas–La Roche , Orașul vorbește cu...

Oradea este adesea descrisă ca fiind un oraș frumos. Însă, dincolo de această formulă, se află un oraș stratificat,...

În perioada sărbătorilor de iarnă, Radio România Cultural propune un program special de vacanță ,...

Casa Darvas-La Roche din Oradea nu este doar una dintre cele mai spectaculoase clădiri Art Nouveau din România, ci și...