AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (III)
12 Mai 2020, 10:59
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
12 Mai 2020, 10:59
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
ALEXANDRU TOMESCU va interpreta vineri, 13 decembrie 2024 (19.00) , la Sala Radio, celebrul Concert în re major...
Orașul vorbește cu Andra Matzal , jurnalistă și editoare Scena 9, despre conceptul de greșeală,...
Orașul vorbește cu Sara Turetta , fondatoarea Asociației pentru Protecția Animalelor Urme de Bucurie ,...
Cum se face că sărbătorile de iarnă, acest prilej de bucurie și relaxare, se transformă într-o sursă de stres pentru...
Orașul vorbește cu Roxana Tașcu , psiholog organizațional specializat în ADHD coaching, despre ADHD...
Orașul vorbește cu Adriana Sohodoleanu despre tradițiile colindatului din România, legătura...
Editura Nemira a adus în fața publicului român autobiografia Sonny Boy , semnată de legendarul Al...
Orașul vorbește cu artistul Roman Tolici despre expoziția NEW HOPE , inaugurată la Centrul...