AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (IV)
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru

Ministrul Culturii, Demeter András , a declarat că toate instituțiile de cultură vor fi afectate de bugetul de anul...

Inițiată de Global Foundation for the Care of Newborn Infants , această zi urmărește să atragă atenția asupra problemelor cu...

Istoricul Stejărel Olaru publică la Editura Omnium „Spațiul Celibidache” , una dintre cele mai ample și mai...

Impactul reglementărilor impuse spațiului online constituie subiectul conferinței organizate la Parlamentul European. Aceasta...

Inteviuri cu Nelu Dumitrescu si Silviu Munteanu, Realizator: Magdalena Tara

Seria de film documentar „ Portret gastronomic local ” aduce în fața publicului larg modele de puncte de...

Rămășițele domnitorului, care a condus Moldova între 1849–1853 și 1854–1856, vor fi reînhumate la Iași.

”Titlul albumului trimite la niște legături muzicale subterane, care mie mi s-au părut întodeauna interesante,...