AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (IV)
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
Scriitoarea Corina Dascălu și ilustratoarea Marta Crețu , elevă în clasa a XII-a din Galați, aduc la...
Simona Rădoi a semnat de-a lungul timpului campanii pentru unele dintre cele mai importante branduri culturale din...
Miercuri, 16 aprilie 2025, Sala Radio a găzduit cea de-a XXIV-a ediție a Galei Premiilor Radio România...
Romanul Silex de George Cornilă , apărut în 2024 la Editura Polirom și desemnat câștigător al Galei Premiilor...
„ La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul. Acesta era...
În planul angajamentului pentru mediu, Papa Francisc s-a remarcat printr-un discurs ferm și coerent . Într-unul...
Biografia Papei Francisc bifează mai multe premiere: a fost primul papă din America Latină, primul papă iezuit, primul care a...
Vizita istorică a Papei Francisc în România a venit la două decenii după prima vizită a unui suveran pontif...