AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (IV)
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
Vlad Nancă, Ioana Chifu și Onar Stănescu (Muromuro Studio), creatorii proiectului „Human Scale” , vor reprezenta...
Orașul Vorbește cu sociologul și expertul în gastronomie Adriana Sohodoleanu despre conceptul de ospitalitate,...
BookTruck aduce cărți copiilor din satele fără biblioteci funcționale, transformând o dubă obișnuită într-o...
Mircea Cărtărescu: "Niciodată nu s-a citit mai mult decât în clipa de față"
Împreună cu Silvia Teodorescu , partenerul nostru de călătorie, și Sergiu Dema , directorul Casei de...
Orașul vorbește cu Andreea Răsuceanu despre expoziția „ Orașul scriitoarelor. Peisaj urban...
Prin acest gest simbolic, singurul post național de radio dedicat exclusiv artelor îndeamnă oamenii și instituțiile să...
Daniel David , ministrul Educației: „ Viziunea mea este asta: nu un sistem public slab şi alternativă o abordare...