AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (IV)
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru

Teatrul Național Radiofonic prezintă în premieră, luni, 1 decembrie 2025, de la ora 22.00 , la Radio...

Editura Casa Radio vă așteaptă între 3 şi 7 decembrie la cea de-a XXXII-a ediție a Târgului de Carte GAUDEAMUS...

Invitat în emisiunea Orașul Vorbește , flautistul și scriitorul Ion Bogdan Ștefănescu vorbește despre felul în...

O incursiune sonoră în patrimoniul UNESCO În perioada 1–10 decembrie , Radio România Cultural va...

Radio România Cultural și Observator Cultural vă invită la Divanul Gaudeamus , un spațiu de dialog în care se vor...

Brașovul este pentru scriitoarea și traducătoarea Ioana Pârvulescu orașul copilăriei sale, fără de care...

Expoziția Atlasul Singurătății @GenZ , deschisă până în 30 noiembrie la Casa Ion Mincu din București, propune o...

Ministrul Culturii, Demeter András, a declarat că specialiștii din comisia de concurs pentru conducerea Teatrului...