AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (IV)
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru

Radio România Cultural invită ascultătorii într-o călătorie sonoră inedită printr-unul dintre cele mai...

Invitat: organizatorul de evenimente culturale Sorin Lucaci . Texte şi pretexte , sîmbătă, 25 octombrie...

Într-o lume în care aplicațiile ne cunosc vocea, dorințele și chiar tristețea zilnică, iubirea capătă o nouă...

Artista Camelia Rangu a transformat o experiență personală profund dureroasă într-un proiect care aduce...

Prezent în România pentru aniversarea a 10 ani de existență a Teatrului Municipal Matei Vișniec din Suceava, cu...

Radio România Cultural dedică o săptămână specială uneia dintre cele mai emblematice figuri ale istoriei noastre:...

Pentru a marca 150 de ani de la nașterea Reginei Maria a României , Institutul Cultural Român din Londra a...

Jurnaliștii Adela Greceanu și Matei Martin , realizatorii emisiunii „Timpul prezent” , de la Radio România...