AUDIO Mâncărurile românești și originea lor (IV)
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru
19 Mai 2020, 11:29
Chef Cirpian Feraru ne dezvăluie proveniența celor mai cunoscute mâcăruri românești.
editare Madalina Corina Diaconu
foto: Chef Cirpian Feraru

Editura Trei recomandă părinților ai căror copii au ajuns la vârsta pubertății volumul semnat de Tara...

Într-o lume tot mai invazivă – fizic, emoțional și digital – ideea de limită personală devine...

”Titlul albumului trimite la niște legături muzicale subterane, care mie mi s-au părut întodeauna interesante,...

Un nou proiect va fi lansat de ziua Radio România, la 97 de ani de la primele emisiuni radiofonice...

Emisiune de cultură urbană, istorie şi divertisment realizată de Valentin Protopopescu. Invitaţi: oameni din lumea...

Pe 1 noiembrie, Radio România sărbătorește 97 de ani de existență neîntreruptă și, totodată, Ziua Națională a...

Electric Castle aduce între 16 și 19 iulie 2026 la Bonțida o întâlnire rară între două lumi muzicale...

Deși a îmbătrânit și a pierdut teren în fața rețelelor mai rapide, Facebook rămâne cea mai folosită...