Psihologul Daniel David: ”Un om sănătos este îngrijorat (din cauza pandemiei de coronavirus, n.r.) dar nu panicat!”
24 March 2020
Dimensiunea științifică a artei – ‘What is wrong with the artworld(s)?’ – prima participare la Wrong biennale#4 – ep2.
26 March 2020

Dimensiunea științifică a artei – ‘What is wrong with the artworld(s)?’ – prima participare la Wrong biennale#4 – ep1.

The Wrong Biennale este un eveniment global, care de opt ani hibridizează artele și cultura digitală, pe care le invită să exploreze o hartă din ce în ce mai bogată, on- și offline. Cea mai nouă ediție, începută la final de 2019 sub întrebarea „What is wrong with the artworld(s)?” (Ce-i în neregulă cu lumea / lumile artelor?), a adunat zeci de expoziții, evenimente și experimente, în întreaga lume, printre care și cele care s-au petrecut la București.

Expoziția centrală, începută în luna noiembrie 2019 și închisă la sfârșitul lunii februarie 2020, a avut loc la Rezidența BRD Scena9 și a reunit 15 artiști români și străini sub bagheta curatorială a Laviniei Cazacu și Cosmin Mitea. 

Pe lângă expoziție timp de două zile, la hab-ul cultural Point a avut loc Talking Artworlds, o serie de conferințe cu artiști, manageri și lucrători culturali care au adus în discuție  unele dintre cele mai relevante întrebări cu care se confruntă artele prezentului.

Interviu cu Lavinia Cazacu și Cosmin Mitea – curatorii expoziției Artworld(s) – The Wrong biennale, ediția București 2019-2020.