Francis Bacon, ‘Sylva Sylvarum sau O istorie naturală în zece centurii’, volumul care a marcat începutul științei moderne
15 January 2018
#raportuldegarda.ro
16 January 2018

Fizica și chimia altfel – soluția pentru o învățare durabilă – partea a III-a

„Este necesar să ai o foarte bună educație în științe, matematică, IT”, spunea expertul german Thomas Riecke-Baulecke cu prilejul Conferinței  ”Științele Exacte – Direcții Strategice, Bune practici și Soluții pentru o economie competitivă”, organizată de Centrului de Evaluare și Analize Educaționale.
Potențialul de dezvoltare al unei țări depinde de nivelul la care sunt științele exacte. Nu poți să faci inginerie fără științe exacte și nu poți să ai o economie puternică fără să ai o industrie puternică.
La sfârșitul lunii noiembrie 2017 a avut loc conferința  ”Științele Exacte – Direcții Strategice, Bune practici și Soluții pentru o economie competitivă”, organizată de Centrului de Evaluare și Analize Educaționale.
Schimbarea programei școlare, schimbarea modului de predare și o evaluare obiectivă este substanța schimbării în educație afirmă Cristian Hatu, președintele și membru fondator al Centrului de Evaluare și Analize Educaționale.
Interviu cu Cristian Hatu, președintele și membru fondator al Centrului de Evaluare și Analize Educaționale.
Realizator Mihaela Ghiță