Dimensiunea științifică a artei: Florica Prevenda – 6 sfaturi pentru tinerii artiști, în artă concurența este foarte mare și se strecoară foarte puțini. ep. 4
13 May 2021
SF-ul în istoria literaturii
14 May 2021

Idei in nocturnă. Dincolo de granițe – 13 mai 2021 – Pur și simplu, aș putea spune că mai puțin contau viața noastră și riscurile pe care ni le asumam, cât dorința de a ajunge în spațiul cosmic

sursa foto: facebook.com/dorin52

Mi-a fost clar că voi face aviație prin clasa a XI a, în liceu, eram convins că nu voi face altceva, indiferent de dorințele părinților…care își doreau să devin inginer dar să fac facultatea la Brașov și să rămân acolo. Numai că eu aflasem deja că există o secție de aeronave în cadrul Facultății de mecanică a facultății bucureștene.   
Dr. ing cosmonaut Dumitru Dorin Prunariu, membru de onoare al Academiei Române,invitat la Idei in nocturnă. Dincolo de granițe – în această seară, la Radio România Cultural și pe www.radioromaniacultural.ro, de la 21.10 la 22.00.
Povestea zborului în spațiu al primul român ajuns în cosmos, moment de la care mâine se împlinesc 40 de ani – în această seară, de la 21.10,  Idei in nocturnă. Dincolo de granițe, realizator Corina Negrea.