Carte inteligentă, cinste cui te-a proiectat!
19 June 2017
Mircea Ciobanu si Marin Sâmpăleanu proiectanții primului magnetometru spațial românesc
21 June 2017

Medicina digitală și terapiile bazate pe tehnologie – noutatea din acest an a festivalului ICEE – Fest

La sfârșitul săptămânii trecute, 15-16 iunie 2017, cinematografele din Mall Băneasa și-au împrumutat scenele pentru unul dintre cele mai importante manifestări  dedicată industriei digitale si Internetului din centrul și estul Europei: ICEE Fest – Interactive Central and Eastern Europe Festival. Ediția din acest an a adus pentru a doua oară pe scena ICEE FEst  conceptul de medicină digitală și realitate virtuală cu aplicații directe și concrete în medicină.
Unul dintre proiectele locale prezente la ICEE – Fest a fost Tech House Copăceni, un proiect unic in lume, destinat ingrijirii copiilor cu probleme de sanatatate foarte serioase. Tech House Copăceni este o casă de sănătate care va integra technologia digitala pentru terapia paliativă a copiilor cu probleme de sănăte la limita vieții. Proiectul este sustinut de iCEE.fest si iCEE.health prin donarea a 10% din valoarea biletelor.
”La iCEE.health credem ca toti avem un rol de jucat in sanatate, astfel ne adresam tuturor actorilor implicati si interesati: doctori, pacienti, asistenti, cercetatori, antreprenori, producatori de tehnologie medicala, farma, manageri de spitale, decidentiexplică Lorena Macnaughtan, director al evenimentului.
Interviuri cu: Lorena Macnaughten și Aura Goia