Știința 360 – 26 septembrie 2022 – Alina Bocai, Director de Programe, ARAS: România are nevoie de soluții științifice, nu de soluții politice în combaterea consumului de substanțe interzise
26 September 2022
Dimensiunea științifică a artei: Olga Török – Remix ID vol12 – Tradiție și contemporaneitate
27 September 2022

Pastila antistres: ADHD LA ADULȚI

 

Când vorbim despre ADHD tulburarea cu deficit de atenție și s-au hiperactivitate ne gândim adresa la copii. Astăzi însă ne vom opri asupra acestei tulburări care apare și la copii deveniți deja adulți.

ADHD este o tulburare neurocomportamentală care afectează modul în care o persoană funcționează în diferite situații. O persoană cu ADHD se poate confrunta cu provocări pe tot parcursul vieții în școală, serviciu și relațiile personale.  Adulții și copiii au adesea aceleași simptome de bază ale ADHD – neatenție, hiperactivitate și impulsivitate. Cu toate acestea, impactul ADHD este diferit la diferite vârste.

 

Roxana Alexandra POPA

Psiholog clinician & Psihoterapeut

https://authenticmind.ro/

*Această postare are doar scop informativ. Nu înlocuiește sfatul, diagnosticul sau tratamentul profesional sau psihologic. Contactați întotdeauna furnizorul dvs. de servicii de sănătate calificat înainte de a implementa orice nouă tehnică de dezvoltare personală sau de intervenție de sănătate.

Rubrică coordonată de Mihaela Ghiță