Dimensiunea știintifică a artei: Anca Poterașu – Occupy the blockchain, prima expoziție de NFT
21 September 2021
Știința 360 – 21 septembrie 2021 – raportuldegarda.ro
21 September 2021

Pastila antistres: TELELUCRU – 7 strategii de productivitate

Dificila perioadă pe care o traversăm încă a determinat ca o mare parte a forței de muncă să participe la ceea ce agenția Bloomberg a numit cel mai mare experiment de lucru la domiciliu din lume. Momentul pandemiei a remodelat cu siguranță modul în care unele organizații au facilitat asimilarea acestui mod de lucru cu toate că munca de acasă nu este un fenomen recent.

Chiar și înainte ca pandemia să lanseze oficial lucrul de la domiciliu –  un număr mare de oameni își luaseră rămas bun de la timpul pierdut cu deplasarea la serviciu. Statisticile americane privind munca la distanță arată că aproximativ 23,7% din populație lucrează de acasă cel puțin o vreme. Numărul celor care lucrează de acasă cu normă întreagă se apropie de 5 milioane, ceea ce reprezintă aproximativ 3,5% din populație.

Dar cum să lucrați eficient de acasă?

Indiferent dacă lucrați de la distanță o zi pe săptămână sau mai mult asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru a fi productivi. Iată 7 strategii pentru a avea succes în lucrul de la distanță.

 

O zi frumoasă vă doresc și spor la lucru de acasă!

Cu bine!

Roxana Alexandra Popa

Psiholog clinician & Psihoterapeut 

https://authenticmind.ro/ 

*Această postare are doar scop informativ. Nu înlocuiește sfatul, diagnosticul sau tratamentul profesional sau psihologic. Contactați întotdeauna furnizorul dvs. de servicii de sănătate calificat înainte de a implementa orice nouă tehnică de dezvoltare personală sau de intervenție de sănătate.

Rubrică realizată de Roxana Alexandra Popa și coordonată de Mihaela Ghiță