Câștigătorii ediției 2017 Innovation Labs
23 May 2017
Întoarcere pe nava spatială Pământ
24 May 2017

Radio România Cultural – martor la “EVOLUȚIE: povestea ilustrată în imagini a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

„EVOLUȚIE” – o expoziţie cu fotografii inedite ilustrând istoria de 182 de ani trecuţi de la constituirea Muzeului Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” din Bucureşti şi care va fi inaugurată miercuri, 24 mai a.c.; o poveste spusă şi în “imagini sonore” la Radio România Cultural, în cadrul emisiunii Ştiinţa în cuvinte potrivite,  realizată și moderată de Corina Negrea și Dan Manolache.

În direct, pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi video on line pe www.radioromaniacultural.ro, tot miercuri 24 mai, între 13.20 – 14.30,  în ziua în care, cu 109 ani în urmă, în prezența Regelui Carol I, a Prințului Moștenitor Ferdinand și a Prințesei Maria, precum și a numeroase personalități ale vremii se inaugura noua clădire a Muzeului de Zoologie din Șoseaua Kiseleff, devenit astăzi Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Invitați Dr. Luis Ovidiu Popa, directorul Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Acad. Dr. Dumitru Murariu, directorul Institutului de Biologie al Academiei Române, Dr. Oana Paula Popa, curatorul expoziției precum și alţi câţiva dintre specialiştii muzeului.