ȘTIINȚA 360 – 7 OCTOMBRIE 2021 COVID, O PANDEMIE ÎN DESFĂȘURARE
7 October 2021
Buletin cosmic – Actorul William Shatner, alias capitanul Kirk din Star Trek, va zbura la bordul capsulei New Shepard
8 October 2021

Idei în nocturnă. Diaspora. Dincolo de granițe – 7 octombrie 2021 – MEDICINA DE FAMILIE – O PANDEMIE ȘI 3 ABORDĂRI

Trei profesioniste voluntare în Rețeaua de Solidaritate sunt în această seară invitatele emisiunii  Idei în nocturnă. Diaspora. Dincolo de granițe de la ora 21.10: Dr. Angela Pârvu, Dr. Roxana Sonea și Dr. Sandra Alexiu. 
Dr. Angela Pârvu este medic de familie în Irlanda și director medical în rețeaua de clinici de medicină de familie Alfa Medics, pe care a fondat-o în urmă cu mai bine de 3 ani și care oferă servicii medicale pentru un număr de peste 10.000 de pacienți.
A absolvit Facultatea de Medicină N. Testemițanu din Chișinău și Facultatea de Medicină la Trinity College University din Dublin.
🔹Dr. Roxana Sonea, medic de familie și ecografie în comuna Sîncraiu de Mureş. A absolvit Facultatea de Medicină la Târgu-Mureş în 2010 și lucrează în propriul cabinet medical individual din 2015.🔹Dr. Sandra Alexiu, medic primar în medicină de familie, Jilava, județul Ilfov. Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T.Popa” din Iași, este Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov.

Idei în nocturnă. Diaspora. Dincolo de granițe, la Radio România Cultural și pe www.radioromaniacultural.ro, de la 21.10 la 22.00, realizator Corina Negrea.

 
Emisiunea este realizată în parteneriat cu Rețeaua de Solidaritate (https://reteauadesolidaritate.com/), inițiativa ce unește profesioniști români din țară și din diaspora din zonele medicale și de cercetare.