Expoziţia solo „Contagiune”, de Dumitru Gorzo, va avea vernisajul în data de 14 februarie, deschizând Programul Expoziţional 2017 de la ARCUB.
13 February 2017
SPECTACOL-LECTURĂ: “ROMANUL UNUI OM DE AFACERI SAU MENAHEM MENDEL”
13 February 2017

Prietenii copilăriei

Dodi și Roni vă invită la o nouă întâlnire sâmbătă, pe 18 februarie de la ora 11 la Muzeu. Neînfricații exporatori care străbat lumea-n lung și-n lat studiind flora și fauna Planetei vor veni la Antipa însoțiți de câțiva prieteni din poveștile copilăriei!

Pentru cei care încă nu îi cunosc, Dodi este ursul polar căruia îi dau viață Ana-Maria Crăciun-Lambru și Monalisa Toncu iar Roni este prietenul său vorbăreț, însufleţit de Ana-Maria Cucută și Victoria Radu. Ei fac echipă bună cu Alexandra Florina Popa, o cercetătoare pasionată de la Muzeul Antipa și de-abia așteaptă să vă povestească despre noile lor aventuri!

Dacă în prima parte a întâlnirii veți putea afla curiozități și lucruri inedite despre câțiva prieteni îndrăgiți ai poveştilor copilăriei – ursul păcălit de vulpe și furnica cea harnică, în a doua parte a orei vă vom pune la încercare atenția și cunoștințele printr-o serie de jocuri și ghicitori, realizate sub forma teatrului de umbre. Am pregătit și o mică surpriză celor care vor fi inspirați de momentele artistice și vor dori să-și facă acasă propriul teatru de umbre!

Vă așteptăm, așadar, pe toți cei care iubiți basmele citite seara înainte de culcare, să povestim despre copilărie cu Alex, Dodi și Roni, precum și cu minunata lor trupă de păpușari!

La întâlnire sunt invitați să participe copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani. Taxa de participare este de 15 lei/copil și se achită înainte de începerea atelierului. Înscrierile se pot face în limita a 50 de locuri.