Au fost gasite 9 articole pentru dan vodnar

De la sarea din bucate la dansul albinelor, prof. Dan Vodnar , cercetător în domeniul științei alimentelor și al...

Fie că vorbim despre pâinea aburindă scoasă din cuptor sau despre glucoza care ne hrănește fiecare celulă, totul...

Cum ar fi să muști dintr-o sferă minusculă și să simți explozia unui cocktail mojito? Sau să mănânci o banală banană,...

Cum se transformă alimentele în timpul preparării, ce rol joacă grăsimile, glucidele și proteinele în organism și...

Prof. dr. Dan Vodnar , specialist în știința alimentelor și profesor la USAMV Cluj-Napoca, vorbește în...

Pornind de la o fascinantă lecție de istorie, profesorul Dan Vodnar – specialist în știința...

Într-un interviu ”savuros” acordat Corinei Negrea pentru emisiunea Știință cu sare...

Cât de des ne gândim la tărâțe ca la un superaliment? De cele mai multe ori, acestea sunt percepute ca...

În momentul în care facem un preparat în bucătărie, nu iese ceva, intervii cu un alt ingredient,...