Știința în cuvinte potrivite – în direct de la EuroNanoForum!
13 June 2019
Știința în cuvinte potrivite în direct de la Simpozionul ECSEL Joint Undertaking 2019, Palatul Parliament, 17 – 18 iunie 2019.
17 June 2019

Diaspora. Dincolo de granițe: Invitat Irina Matei, dr.în biologie, profesor asociat de cercetare în imunologie pediatrică

foto: Arhiva personala Irina Matei

Un om inteligent știe că nu numai ideile lui sunt importante și că oricine poate aduce o contribuție! (..) Nu e realist să credem că am putea știi tot! E periculos să crezi că le știi pe toate!

Spune asta Irina Matei, dr.în biologie, profesor asociat de cercetare în imunologie pediatrică în Departamentul de Pediatrie al Diviziei de Hematologie-Oncologie al Centrului de Cancer Meyer al Spitalului New York Presbyterian din New York, centru asociat si cu Universitatea Weill Cornell de asemenea din New York, Statele Unite, invitata ediției din această seară a emisiunii Diaspora. Dincolo de granițe – pe toate frecvențele Radio România Cultural și pe www.radioromaniacultural.ro, între 21.10 și 22.00, realizator Corina Negrea

https://www.facebook.com/meyercancercenter

 

Irina Matei s-a aflat recent în România, invitată la cea de-a treia ediție a Simpozionului Translațional de Oncologie Personalizată pentru combaterea cancerului ”STOP CANCER” (www.stop-cancer-romania.ro), care a avut loc la București,, între 10 și 12 mai a.c.