Parlamentul European a decernat Premiului Saharov pentru libertate de gândire
14 December 2016
Acolade – O nouă dezbatere despre specificul prozei scurte şi al romanului
14 December 2016

Înainte de Crăciun, a șasea premieră la TSP: ‘De la Chirița la Harap Alb’

Teatrul ‘STELA POPESCU’ prezintă, înainte de Crăciun, la 19 și 20 decembrie, ora 10:00 — Sala Mare a Palatului Național al Copiilor, spectacolul ‘De la Chirița la Harap Alb’ — Gala celebrelor personaje prezente în stagiunea TSP. Este cea de-a șasea premieră a teatrului inaugurat în 2016. Sperăm că ‘De la Chirița la Harap Alb’ va avea același mare succes pe care l-au avut la public toate celelalte spectacole aduse la rampă: ‘Stela și prietenii  ei’, ‘Aladin’, ‘România, țară magică’, Festivalul cântecului care face minuni’, ‘Secretele hiturilor’.

Astfel publicul va avea parte la această Gală de personaje celebre, de amuzante întâlniri, de dialoguri împletite cu dansuri electrizante și de o paletă de partituri — de la Rossini la șlagăre de ultimă oră. Este o Gală ce te binedispune, te cucerește, îți deschide sufletul în fața Sfintelor Sărbători care se apropie!

Distribuția îi include pe STELA POPESCU, Daniel Filipescu, Ștefan Popov, Andreea Blidaru, Bogdan și Jennifer, precum și pe membrii Baletului TSP — dansatori profesioniști. Regia spectacolului este semnată de Cătălin Voineag, iar coregrafia de Ștefan Soare.