BERLINALA 2017 – Cinematografia românească închide parada aspiranților la Ursul de Aur
17 February 2017
Producții noi la Teatrul Național Radu Stanca Sibiu
17 February 2017

S-A LANSAT CAMPANIA “STRUMPFI MICI, OBIECTIVE MARI”

Strumpfii ii incurajeaza pe copii, tineri si adulti deopotriva sa faca lumea mai fericita, mai pasnica, mai echitabila si sanatoasa, prin intermediul unei campanii lansate de Natiunile Unite, UNICEF si Fundatia Natiunilor Unite sub denumirea “Small Smurfs Big Goals” (“Strumpfi Mici, Obiective Mari”).

Campania isi propune sa incurajeze lumea intreaga sa cunoasca si sa sustina cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabila (ODD), agreate in 2015 de catre toate cele 193 de state membre ale Organizatiei Natiunilor Unite.

Publicul se poate alatura “Echipei Strumpfilor” (“Team Smurfs”) accesand website-ul SmallSmurfsBigGoals.com. Acolo va afla cum poate contribui la atingerea Obiectivelor, va descoperi care dintre acestea corespund propriilor interese, isi va putea exprima mesajele pentru o lume mai buna pentru toti si va distribui in social media informatii, idei si imagini.

Animatia “Strumpfii: Satul pierdut” va rula in cinematografele din Romania incepand din 31 martie 2017, in format 3D. Productia este distribuita de InterComFilm.